POLITIK

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.
címkék:
  • Szerző: Ripost

AGYONVERTE, MAJD MEGERŐSZAKOLTA

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Vascsővel vert agyon, majd megerőszakolt egy 88 éves nőt egy férfi Zsámbokon. Először egy másik házba akart betörni, de ott a zajra felébredtek. Ezután ment a nő házához, akire azonnal lesújtott, majd megerőszakolta és a nő körül felgyújtotta a ruhákat. Ezután hazament, ahol elmondta kollégáinak, hogy mit tett, akik közül az egyik el akarta tüntetni a férfi véres ruháit. Mindkettőjüket bűnösnek mondta a bíróság.

Nézd meg a videót itt!

BRUTÁLIS KUTYATÁMADÁS CSEPELEN

Egy elszabadult kutya szétmarcangolt egy nőt és annak mentett kutyáját Csepelen. A nő karja eltört, ujját össze kellett drótozni. A szemöldökét is összevarrták, a kutyája lábát pedig amputálták. Sétáltak, amikor az állat váratlanul rájuk támadt, többen is az utcára rohantak, de alig bírták megfékezni az őrjöngő kutyát, ami végül saját magát fojtotta meg.

Nézd meg a videót itt!

AZ ANYA SZERINT MEGSZÚRTÁK A LÁNYÁT

Bicskával szúrt meg egy kilencéves kislányt 10 éves osztálytársa az egyik józsefvárosi iskolában. A lány nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. Az iskola fenntartója szerint ez nem igaz, a hírekkel ellentétben a kislány karját egy kilincs sértette meg. Az édesanya feljelentést tett, az ügyben a gyámhatóság nyomoz.

Nézd meg a videót itt!

címkék:
És ezeket olvastad már?