POLITIK

Tv2 Tények - Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a Tv2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.
címkék:
  • Szerző: Ripost

HALÁLOS HÕGUTÁT KAPHATOTT A FIÚ

Meghalt egy 18 éves fiú, akit a szülei egész napra a tetőtéri szobájában hagytak. A fiú súlyos fogyatékossággal élt, járni sem tudott. A Tények információi szerint szülei reggel és délután néztek rá, ekkor vették észre, hogy nem lélegzik. A rendőrség vizsgálja, hogy a hőguta vagy a betegsége okozta a halálát.

TÛZOLTÓ VEZETTE AZ AUTÓTOLVAJ BANDÁT

Tűzoltó vezetett egy autótolvaj bandát Mogyoródon. Az ő házánál kapták el a rendőrök azt a két férfit, akik előtte elloptak egy autót Budapestről. A nyomozók figyelték, majd a lopás után követték őket egészen a mogyoródi házig, ott kapták el őket. A ház tulajdonosát az eset után azonnal kirúgták a tűzoltóságtól. A rendőrök a kihallgatás után mindenkit őrizetbe vettek. Az egyik szomszéd a Tényeknek azt mondta régóta ismeri a ház tulajdonosát.

BEKAMERÁZNÁK A HALÁLUTAT

Áthelyezték a szentendrei úti gázolót! A tököli rabkórházból egy budapesti börtönbe vitték azt a sofőrt, aki Janza Richárd ifi világbajnok kajakos és barátja halálát okozta még márciusban. A két fiatal a pirosnál várakozott, amikor a férfi nagysebeséggel beléjük csapódott. A vétkes sofőrt műteni kellett, de már a kórházban előzetes letartóztatásba helyezték. Óbuda polgármestere most kamerarendszer kiépítését szeretné a szentendrei úton, hogy több tragédia ne történhessen.

FULDOKLOTT A KUTYÁJA, MENTÕT HÍVOTT

Átverte a mentőket, hogy megmentse a kutyáját! A boxer a délegyházi tóban fürdőtt, amikor egyszercsak vízbe fulladt. A gazdája annyira kétségbeesett, hogy kihívta a mentőket és azt hazudta, hogy egy 5 éves gyerek fuldoklik. Így mentőhelikopter és két mentő is érkezett a helyszínre. Ott derült csak ki, hogy az áldozat nem ember, hanem egy állat. Ettől függetlenül a mentők megpróbálták újraéleszteni a kutyát. A férfi a félrevezetésért milliókat is fizethet és börtönbe is kerülhet.

IKREK SZERVEZTÉK A PIRAMISJÁTÉKOT

8 milliárd forintot szedett be áldozataitól, akiket piramisjátékkal vert át egy nagykátai férfi többek között ikertestvére segítségével.  Egyiküket  első fokon 11 év fegyházra ítélte a Fővárosi Törvényszék, másikuk megúszta 5 év hat hónapos büntetéssel. A testvérek egyébként villanyszerelők voltak, a nagyjából 450 átvert ügyfelüknek fogalmuk sem volt, hogy mibe fektetik a pénzüket.

VESZÉLYES KIALVATLANSÁG HÕSÉG MIATT

A nagy melegben nehezebben alszunk el, többször is felébredünk, emiatt kialvatlanok vagyunk, és a munkahelyünkön is gyakrabban hibázunk. Ezt mondják a szakemberek. Egy orvosmeteorológus szerint ilyenkor az utakon is figyelmetlenebbek vagyunk, ezért több a baleset is.

címkék:
És ezeket olvastad már?