POLITIK

Tv2 Tények - Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a Tv2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.
címkék:
  • Szerző: Ripost

MAGYAR TINILÁNY HALT MEG SZARDÍNIÁN

Fényképet akart készíteni magáról, emiatt halhatott meg egy 15 éves magyar lány Szardínián. Egy sziklán állt, amikor egy 7 méteres hullám kicsapott és besodorta őt a vízbe. Egy helyi férfi is próbálta őt megmenteni, de nem sikerült neki, majdnem ő is a vízbe fulladt. Egy Szardínián élő idegenvezető nyilatkozott a Tényeknek.

TURISTABUSZBA CSAPÓDOTT A KAMION

Egy utasokkal teli turistabuszba rohant egy kamion a 4-es úton Albertirsánál. A busz egy előtte megálló kocsi miatt lassított, amit a kamion sofőrje nem vett észre. Az ütközés olyan erejű volt, hogy a busz utánfutóját a felismerhetetlenségig összeroncsolta, és a hatalmas lökés miatt a busz előtt álló két kocsi is az árokba csapódott - számolt be a balesetről a Tv2 híradója.

FALVAKAT TAROLT LE AZ ÍTÉLETIDÕ

Szó szerint letarolt a vihar több Baranya megyei falut. A hurrikán erejű szél ajtókat tépett ki a helyükről, kéményeket döntött, megbontotta a tetőket és a darabjaikat több méterre repítette. A falvak határában pedig egyszerűen kettétörte a magasfeszültségű villanyoszlopokat. A lakásokban, autókban állt a víz, sok helyen pedig jég is esett és elverte a termést - tudta meg a Tények.

CSOMAGTARTÓBAN UTAZTATTÁK A GYEREKET

Döbbenetes felvétel: csomagtartóban utaztattak egy gyereket Budapesten! Az esetet egy mögöttük haladó autóból rögzítették! A videón jól látszik, hogy egy kétszemélyes autóban, szabálytalanul, mindenféle biztonsági berendezés nélkül utazik egy harmadik utas is az autóban, aki ráadásul egy kisgyermek! Ez a megoldás nemcsak tilos, de életveszélyes felelőtlenség is!

RENDÕR VERHETTE MEG A BIZTONSÁGI ÕRT

Megverte egy rendőrkapitány - ezt állítja egy biztonsági őr, aki Zamárdiban egy fesztiválon dolgozott. Azt mondja, nem tudta, hogy rendőrökről van szó, mert civil ruhában voltak, ezért akarta feltartóztatni őket. A rendőrség szerint a kapitány a munkáját akarta végezni és a biztonsági őr akadályozta őt ebben.

ELLENSÉGEK FOGTAK ÖSSZE KUTYÁKÉRT

Baltával vágták le a lábát, késsel felvágták a gyomrát, vagy egyszerűen csak megfojtották. Ilyen és ehhez hasonló bejelentéseket kapnak szinte naponta egy állatvédő mozgalom tagjai. Most különleges módon fogtak össze, hogy minél több kutyát tudjanak megmenteni. A nyugalom megzavarására alkalmas riportot közölt a Tények.

címkék:
És ezeket olvastad már?