POLITIK

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.
címkék:
  • Szerző: Ripost

HÁRMAST KAPOTT, MEGKÉSELTE TANÁRÁT

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Hármast kapott dolgozatára, ezért hátba szúrta tanárát egy győri diák. A fizika tanárnőt az alkarján és a hátán is megkéselte a tanuló. Végül a diákok fogták le. Hatalmas volt a káosz az iskolában, sikítoztak és a folyosón szaladtak a tanulók. Végül mindenkit hazaküldtek. A rendőrség elfogta a fiút, elszámoltatása még tart.

Az 51 éves nőnek infúziót kötöttek be, ellátták a sebeit, és sürgősen kórházba vitték. Az volt a szerencséje, hogy a kés nem hatolt mélyre, így nem vérzett el.

A rendőrségre csütörtök délben érkezett a bejelentés egy diák késsel támadt tanárára. A tanulót azonnal elfogták a rendőrök, és bilincsben vitték ki az épületből.

A rendőrség most emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított ellene eljárást.

Nézd meg a videót itt!

 

20 ÉVET KAPOTT AZ ÓVÓNŐ GYILKOSA

Elítélték azt a férfit, aki tavaly brutálisan kivégzett egy óvónőt Óbudán. A férfi gyakorlott lövész volt, célzott lövéseket adott le a nőre csupán azért, mert lánya az asszony fiával járt. Félt, hogy ezáltal elveszíti lányát, így akart bosszút állni. 20 évet kapott.

Az óvónőként dolgozó 56 éves nő munkába indult, amikor néhány méterrel a házuk előtt agyonlőtte a férfi. A gyilkos, azért omlott össze, mert felesége rákban meghalt és attól félt, egyetlen lányát is elveszíti, aki szerelme családjához költözött. Elhatározta, kegyetlen módon fájdalmat okoz vejének, elveszi tőle édesanyját.

A megölt nő férje korábban azt nyilatkozta Tényeknek: a gyilkosság aljas bosszú volt.

A döntés ellen az ügyész életfogytig tartó szabadságvesztés kiszabásáért fellebbezést nyújtott be, míg a vádlott és ügyvédje téves minősítés miatt és a büntetés enyhítése miatt nyújtott be fellebbezést. Az ítélet, így nem jogerős, a tárgyalás a másodfokú bíróságon folytatódik.

Nézd meg a videót itt!

 

NYOLCADIKRÓL LÓGOTT KI A KUTYA

Egy nyolcadik emeleti erkélyről mászott ki egy kutya Pesterzsébeten. Az állat a fogával és a mancsával kapaszkodott a betonfalba, miközben a nyakörve tartotta. Órákig tartó küzdelmét többen is észrevették és segíteni próbáltak a harminc méter magasban életéért küzdő állatnak. Végül a tűzoltók hozták le Prométeuszt. Az állatnak kitört pár foga és vérzett a mancsa, de jól van.

Nézd meg a videót itt!

címkék:
És ezeket olvastad már?