Létrehozva: 2021.03.11.

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.

Szerző Ripost

Exkluzív interjút adtak a kislángi gyilkos férfi nevelőszülei a Tényeknek. A 26 éves férfi vasárnap brutálisan halálra késelt egy idős házaspárt a településen. Lopni ment a családhoz, de a pár megzavarta, ekkor ölte meg őket. A nevelőapa most elmondta, ő még az ablakot is beszegelte, de így is kiszökött a férfi. A gyilkosság után pedig átöltözött és a kést is a házban dugta el. A nevelőszülőket halálosan megfenyegették a helyiek.

Az ereszcsatornába rejtette a gyilkos kést az a nő, aki kegyetlenül megölte élettársát Tiszavárkonyban. Részeg volt. Egy veszekedés közben szúrta mellbe és hasba a férfit, majd hagyta elvérezni. Ezután hazament az édesanyjához, aki értesítette a mentőket. A gyilkos nőt most letartóztatta a bíróság, mindent beismert.

Majdnem kivégezte szerelmét egy férfi Nagyatádon, ráadásul épp nőnapon. A pár egész délután ivott, ismerőseik házában voltak, végül annyira összevesztek, hogy a férfi a vita hevében felkapott egy kést és a szerelme mellkasába döfte. Azonnal rádöbbenhetett, mit tett, mert kihívta a rendőröket, akik még meg tudták menteni a nő életét. A férfi viszont annyira részeg volt, hogy csak másnap került kihallgatható állapotba.

Véletlenül megütötte, többször is – ezt mondta a Tényeknek az a férfi, aki brutálisan megverte volt barátnőjét Miskolcon. A bántalmazó férfi szerint szerelme begyógyszerezve ment fel hozzá és fegyverrel hadonászott, ő pedig csak féltette az életét, ezért ütötte meg. A férfit azóta kirúgták az állásából és fenyegetik, még az utcára sem mer kimenni. Az ügyet már a rendőrség vizsgálja.

LESZAKADT A LÁBA AZ ÜTKÖZÉSKOR

Nagy sebességgel, jogosítvány nélkül okozott súlyos balesetet egy fiatal férfi Pomáz közelében, a karambolban négyen sérültek meg. Információk szerint az egyiküknek leszakadt a lába. A jogosítvány nélkül vezető, 23 éves fiú más nevére bérelt autót vezetett. Úgy tudni, 2019-ben egyszer már okozott egy halálos balesetet Csömör közelében. Akkor egy 41 éves nő autójával karambolozott, akit nem lehetett megmenteni, meghalt a kórházban.

KUTYÁK MARCANGOLTÁK A KISFIÚT

Három kutya marcangolt szét egy kisfiút Újlétán, Hajdú-Biharban. A hároméves gyerek egyedül volt az udvaron, amikor a család kutyái rárontottak és csak a szomszédok tudták megakadályozni a nagyobb tragédiát. A kisfiút így is súlyos sérülésekkel, mentőhelikopterrel vitték kórházba.

AUTÓT LOPOTT 15. SZÜLETÉSNAPJÁRA

Egy 15 éves fiú vezette jogosítvány nélkül azt az autót, amit percekig üldöztek a rendőrök Budapesten szombat éjszaka. Igazoltatni akarták, de nem állt meg, menekülni kezdett. Végül egy árokba csapódott. A fiatal fiúnak aznap volt a születésnapja, ezért lopott magának egy autót. A baleset után barátaival megpróbáltak elfutni, de a rendőrök elfogták őket.

LÁNGOLT A BUSZ, MENEKÜLTEK AZ UTASOK

Kigyulladt egy munkásokat szállító busz Ácson. A lángok miatt megégett két lakóház és egy parkoló kocsi is. A buszon három utas és a sofőr tartózkodott, de időben ki tudtak menekülni. Az egyik házból egy hatéves, ijedt kislányt hozott ki családja, ő az autójukban vészelte át a tüzet, a házaknak pedig teljesen tönkrementek a nyílászárói. Az első vizsgálatok szerint műszaki hiba okozta a tüzet.

AKNÁBA DOBTA A MEGÖLT HÁZASPÁRT

Rettegnek a helyiek a Fejér megyei Kislángon. Vasárnap kora reggel brutális kegyetlenséggel halálra szúrt egy idős házaspárt egy 26 éves férfi, majd egy vízaknába dobta őket. Késsel ment betörni a házba, sonkát akart lopni. A gyilkost korábban egy család fogadta be, akik ételért dolgoztatták a férfit.

A lehető legszigorúbb büntetést kapta az a férfi, aki brutálisan összeverte, majd megfojtotta élettársát Zalaegerszegen. Azért lett rá dühös, mert a nő olyan részeg volt, hogy mozogni is alig tudott. Most másodfokon is azt állította, hogy nem ő ölt, és hogy szerette a nőt, a bíróság viszont bűnösnek mondta ki. De az is kiderült róla, hogy nem először gyilkolt, korábban az apját és annak élettársát is megölte.

Tíz méter mély szakadékba zuhant egy 20 év körüli nő Pécsett, mert valószínűleg rosszul lépett. A bajba jutott nőt egy kutyasétáltató találta meg már sötétben, ő riasztotta a tűzoltókat, akik egy speciális hordágyra erősítették a sérültet és felhúzták a szakadékból. Súlyos állapotban vitték kórházba. Úgy tudjuk, a baleset helyszínén ugyan kiépített túraút van, de ott éppen hiányzott a korlát, ahol a nő lezuhant.

Fennakadt a kerítésen a biciklijével egy betörő Berettyóújfaluban. A pancser tolvaj egy kerékpárt akart úgy ellopni, hogy átemeli a kerítésen, ráadásul azért tört be épp abba a házba, mert úgy tudta, mindenki COVID-os és emiatt kórházban van. A csörömpölést végül a család kutyája hallotta meg és riasztotta a gazdát. A tolvaj ekkor akart elmenekülni, de a rendőrök egy órán belül elfogták. Azt mondta, ő csak haza akart tekerni.

 

 

Szerző Ripost

Ez is érdekelhet

origo.hu

Opitz Barbi megvált a hatalmas, göndör hajától

origo.hu

Meghallgatta tanúként Varga Juditot az ügyészség

borsonline.hu

„Szétmentünk, igen” – Koholák Alexa bevallotta: ezért szakított 26 évvel idősebb férjével

magyarnemzet.hu

Világháború következik? Putyin megosztotta Oroszország terveit

ripost.hu

Nem akárkivel fotózták le Szoboszlait a budapesti éjszakában

hirtv.hu

Háború Ukrajnában és Izraelben – Egyedül Ukrajna nem ítélte el az oroszországi vérengzést

origo.hu

A TV2 sztárját nem akarta beengedni a lakásba a férje

travelo.hu

Áprilistól ismét közvetlenül repülhetünk Budapestről ebbe az egzotikus fővárosba

ripost.hu

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Évek óta erre vártak: szuper hír jött Michael Schumacherről

ripost.hu

Komoly döntést hozott Schumacher családja, itt vannak a részletek

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

POLITIK

Varga Judit újabb posztja: Rettegtem, sírtam, féltem a férjem mellett

POLITIK

Gulyás Gergely reagált Magyar Péter manipulált hangfelvételére

POLITIK

Mikor tárgyalja a NATO csapatok küldését Ukrajnába?

POLITIK

Gyurcsányné és Donáth Anna el akarják venni a tanárok pénzét

POLITIK

Varga Judit részletesen beszélt a rendőri jelentés történetéről

POLITIK

Már több mint 380 ezren látták a Varga Judit-interjút

POLITIK

Az oroszok újra Herszont támadják

POLITIK

A brit légierő hat vadászgépe Romániába érkezett