POLITIK

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.
címkék:
  • Szerző: Ripost

ABLAKON SZÖKÖTT KI, MAJD GYILKOLT

Exkluzív interjút adtak a kislángi gyilkos férfi nevelőszülei a Tényeknek. A 26 éves férfi vasárnap brutálisan halálra késelt egy idős házaspárt a településen. Lopni ment a családhoz, de a pár megzavarta, ekkor ölte meg őket. A nevelőapa most elmondta, ő még az ablakot is beszegelte, de így is kiszökött a férfi. A gyilkosság után pedig átöltözött és a kést is a házban dugta el. A nevelőszülőket halálosan megfenyegették a helyiek.

ERESZCSATORNÁBA DOBTA A GYILKOS KÉST

Az ereszcsatornába rejtette a gyilkos kést az a nő, aki kegyetlenül megölte élettársát Tiszavárkonyban. Részeg volt. Egy veszekedés közben szúrta mellbe és hasba a férfit, majd hagyta elvérezni. Ezután hazament az édesanyjához, aki értesítette a mentőket. A gyilkos nőt most letartóztatta a bíróság, mindent beismert.

NŐNAPON SZÚRTA MELLKASON SZERELMÉT

Majdnem kivégezte szerelmét egy férfi Nagyatádon, ráadásul épp nőnapon. A pár egész délután ivott, ismerőseik házában voltak, végül annyira összevesztek, hogy a férfi a vita hevében felkapott egy kést és a szerelme mellkasába döfte. Azonnal rádöbbenhetett, mit tett, mert kihívta a rendőröket, akik még meg tudták menteni a nő életét. A férfi viszont annyira részeg volt, hogy csak másnap került kihallgatható állapotba.

„ÖNVÉDELEMBŐL VERTEM MEG A PÁROM”

Véletlenül megütötte, többször is – ezt mondta a Tényeknek az a férfi, aki brutálisan megverte volt barátnőjét Miskolcon. A bántalmazó férfi szerint szerelme begyógyszerezve ment fel hozzá és fegyverrel hadonászott, ő pedig csak féltette az életét, ezért ütötte meg. A férfit azóta kirúgták az állásából és fenyegetik, még az utcára sem mer kimenni. Az ügyet már a rendőrség vizsgálja.

LESZAKADT A LÁBA AZ ÜTKÖZÉSKOR

Nagy sebességgel, jogosítvány nélkül okozott súlyos balesetet egy fiatal férfi Pomáz közelében, a karambolban négyen sérültek meg. Információk szerint az egyiküknek leszakadt a lába. A jogosítvány nélkül vezető, 23 éves fiú más nevére bérelt autót vezetett. Úgy tudni, 2019-ben egyszer már okozott egy halálos balesetet Csömör közelében. Akkor egy 41 éves nő autójával karambolozott, akit nem lehetett megmenteni, meghalt a kórházban.

Nézd meg a teljes riportot!

KUTYÁK MARCANGOLTÁK A KISFIÚT

Három kutya marcangolt szét egy kisfiút Újlétán, Hajdú-Biharban. A hároméves gyerek egyedül volt az udvaron, amikor a család kutyái rárontottak és csak a szomszédok tudták megakadályozni a nagyobb tragédiát. A kisfiút így is súlyos sérülésekkel, mentőhelikopterrel vitték kórházba.

Nézd meg a teljes riportot!

AUTÓT LOPOTT 15. SZÜLETÉSNAPJÁRA

Egy 15 éves fiú vezette jogosítvány nélkül azt az autót, amit percekig üldöztek a rendőrök Budapesten szombat éjszaka. Igazoltatni akarták, de nem állt meg, menekülni kezdett. Végül egy árokba csapódott. A fiatal fiúnak aznap volt a születésnapja, ezért lopott magának egy autót. A baleset után barátaival megpróbáltak elfutni, de a rendőrök elfogták őket.

Nézd meg a teljes riportot!

LÁNGOLT A BUSZ, MENEKÜLTEK AZ UTASOK

Kigyulladt egy munkásokat szállító busz Ácson. A lángok miatt megégett két lakóház és egy parkoló kocsi is. A buszon három utas és a sofőr tartózkodott, de időben ki tudtak menekülni. Az egyik házból egy hatéves, ijedt kislányt hozott ki családja, ő az autójukban vészelte át a tüzet, a házaknak pedig teljesen tönkrementek a nyílászárói. Az első vizsgálatok szerint műszaki hiba okozta a tüzet.

Nézd meg a teljes riportot!

AKNÁBA DOBTA A MEGÖLT HÁZASPÁRT

Rettegnek a helyiek a Fejér megyei Kislángon. Vasárnap kora reggel brutális kegyetlenséggel halálra szúrt egy idős házaspárt egy 26 éves férfi, majd egy vízaknába dobta őket. Késsel ment betörni a házba, sonkát akart lopni. A gyilkost korábban egy család fogadta be, akik ételért dolgoztatták a férfit.

Nézd meg a teljes riportot!

MEGFOJTOTTA ÉLETTÁRSÁT, ELÍTÉLTÉK

A lehető legszigorúbb büntetést kapta az a férfi, aki brutálisan összeverte, majd megfojtotta élettársát Zalaegerszegen. Azért lett rá dühös, mert a nő olyan részeg volt, hogy mozogni is alig tudott. Most másodfokon is azt állította, hogy nem ő ölt, és hogy szerette a nőt, a bíróság viszont bűnösnek mondta ki. De az is kiderült róla, hogy nem először gyilkolt, korábban az apját és annak élettársát is megölte.

10 MÉTER MÉLY SZAKADÉKBA ZUHANT A NŐ

Tíz méter mély szakadékba zuhant egy 20 év körüli nő Pécsett, mert valószínűleg rosszul lépett. A bajba jutott nőt egy kutyasétáltató találta meg már sötétben, ő riasztotta a tűzoltókat, akik egy speciális hordágyra erősítették a sérültet és felhúzták a szakadékból. Súlyos állapotban vitték kórházba. Úgy tudjuk, a baleset helyszínén ugyan kiépített túraút van, de ott éppen hiányzott a korlát, ahol a nő lezuhant.

BICIKLIVEL AKADT FENN A KERÍTÉSEN

Fennakadt a kerítésen a biciklijével egy betörő Berettyóújfaluban. A pancser tolvaj egy kerékpárt akart úgy ellopni, hogy átemeli a kerítésen, ráadásul azért tört be épp abba a házba, mert úgy tudta, mindenki COVID-os és emiatt kórházban van. A csörömpölést végül a család kutyája hallotta meg és riasztotta a gazdát. A tolvaj ekkor akart elmenekülni, de a rendőrök egy órán belül elfogták. Azt mondta, ő csak haza akart tekerni.

 

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?