Létrehozva: 2021.02.03.

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­­ván­­­csi vagy a nap leg­­­­­fon­­­to­­­sabb tör­­­té­­­né­­­se­ire? Össze­­­szed­­­tük egyet­­­len cikk­­­ben, mi tör­­­tént itt­­­hon és a vi­­­lág­­­ban, a TV2 Té­­­nyek se­­­gít­­­sé­­­gé­­­vel.

Szerző Ripost

Minden csontja eltört, szörnyethalt egy 11 éves gyerek kedd este az M6-os autópályán, Adony közelében. Egy öttagú család utazott az autóban. Három gyerek ült a hátsó ülésen. Állatorvosnál voltak, már hazafelé tartottak, amikor egy terepjáró fékezés nélkül nekik ütközött. A kislány azonnal meghalt, kilenc éves öccse kirepült a kocsiból, életveszélyes állapotban van. A terepjárót vezető férfi részeg lehetett.

 

Féltékenység miatt ölhette meg brutálisan egykori szerelmét egy nő a II. kerületben, a Kapás utcában. A kapcsolatuk megromlott, emiatt a férfi el is költözött a lakásból, de a gyilkosság napján visszament. A nő egy késsel és egy fejszével ölte meg a férfit, majd magát is megvágta. Ezután felhívta az apját, hogy mit tett. Úgy tudjuk, a nő már korábban is bánthatta párját.

 

Pszichiátrián kellett kezelni azt a 10 éves kisfiút, akit szexuálisan zaklatott egy nyugdíjas rendőr az egyik Békés megyei faluban. Erről a gyerek anyja beszélt megtörten a Tényeknek. A férfi több kisfiút is molesztált. Pénzzel csalta be őket a házába, ahol levetkőztette, majd fogdosni kezdte a gyerekeket. Volt, akit orálisan is kielégített. Ez még 2019-ben történt, az ügyben most hozott ítéletet a bíróság.

 

Szembe hajtott a forgalommal egy autó az M1-M7 bevezetőszakaszán. Erről egy autó fedélzeti kamerája készített felvételt. Az autóban két fiatal utazott, akik annyira elmerültek a beszélgetésben, hogy azt sem vették észre, hogy más autósok jelezni próbálnak nekik. Az eset éjfél körül történt, a kijárási korlátozások ideje alatt.

 

„Levágom a fejed” – ezzel fenyegette 10 éves unokáját egy férfi, mert a gyerek nem mondta meg neki, hogy hol van a nagyanyja. Ismerőseit és unokáját is terrorizálta a lakásban, egyik barátját pedig vállon is szúrta egy késsel. A férfit most ítélték el. Amikor megtudta, hány évre kell börtönbe mennie, a bíróval is vitatkozni kezdett.

Hatalmas gondokat okoz a belvíz Szabolcsban. A helyi gazdák nem tudnak dolgozni a földeken, ezzel pedig kevesebb lehet a termés és drágulhat a kenyér. Sőt: a következő hetekben újabb esőre számítanak, a mostaninál is nagyobb lehet a kár.

Soha nem fogja elfelejteni az unokáját, akit úgy vártak. Ezt mondta a tragikus győri horrorbalesetben meghalt sofőr nagymamája sírva a Tényeknek. Négyen haltak meg a balesetben, egy 19 éves lány és egy kilenc hónapos gyerek is, aki az autóban ülő pár első közös gyereke volt. Frontálisan karamboloztak egy kamionnal, majd halálra égtek az autóban, két másik gyerek várta őket haza. A nagymama azt mondja, unokájuk volt a mindenük.

Brutálisan összeverte és halálra rugdosta barátját egy 46 éves férfi egy újbudai telephely udvarán. A 26 éves férfit csütörtök éjszaka hívta fel magához, de összevesztek valamin, ezért vendéglátója dühből halálra verte a fiatal férfit az udvaron. A gyilkos ezután elmenekült, a rendőrök viszont húsz perc alatt elkapták, kihallgatása még most is tart.

Négy gyerekkel maradt egyedül az a nő, akinek brutális kegyetlenséggel megölték a lányát Karcagon. A gyerekek sírva várják minden nap haza az édesanyjukat, fel sem fogják, hogy ő már nem él. Az áldozat édesanyja egyelőre csak a nagyobbik, hétéves unokájának tudta elmondani, hogy édesanyja soha nem jön haza többet. A nőt volt párja ölte meg, testét pedig elásta Felsőlajos közelében. A nagymama most erőn felül próbálja a gyerekeket nevelni a hatalmas sokk után.

Hatalmas tömegre számítanak a hétvégén Kékestetőn, ezért korlátozásokat terveznek. Az üzemeltető szerint ezért érdemes időben elindulni, mert már ma is sokan szánkóztak. De Bánkúton is rengetegen lehetnek, múlt héten ott már közlekedési káosz alakult ki, ezért most polgárőrök segítik majd az autósokat a parkolásban. Szolnokon pedig hóágyúval lövik az egyik dombot, hogy minél kevesebben utazzanak el onnan Kékestetőre.

Szerző Ripost

Ez is érdekelhet

origo.hu

A világ legjobb focistájának totális csődje és egy nagyképű 11-es végezte ki a Manchester Cityt

origo.hu

Remegve menekült a kérdések elől Magyar Péter - videó

metropol.hu

Dárdai fiának súlyos döntést kell meghoznia: mi lesz a magyar válogatott új sztárjával?

vg.hu

Hiába adna egy magyar cég havi 600–700 ezer nettót, nincs jelentkező az állásra

ripost.hu

Közleményt adott ki a TEK a magyar lakosok számára

hirtv.hu

"Üljön be a szerkesztőségbe lapot készíteni!" – vágta oda Hont András Magyar Péternek

origo.hu

Így búcsúznak a sztárok Azahriah menedzserétől

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Váratlan fordulat Dárdaiéknál, óriási bejelentést tett a Hertha

ripost.hu

Kudlik Júlia üzent a köztévé MI-műsorvezetőjének: "Szerencse, hogy lelket nem adtak még neki!"

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

POLITIK

Orbán Viktor kemény üzenetet küldött az uniós elitnek: menniük kell!

POLITIK

Magyar Péter mögött ott áll Bajnai Gordon és a DATADAT!

POLITIK

Hídpénzbotrány: vesztegetés miatt tett feljelentést Budai Gyula

POLITIK

Orbán Viktor nem kertel: Elegünk van! Brüsszelben változás kell

POLITIK

Az európaiak elégedetlenek Brüsszellel és békét akarnak

POLITIK

Zelenszkij beismerte, Amerika nélkül nincs esélyük

POLITIK

Még az idén növekedési pályára áll a magyar gazdaság

POLITIK

Mit lehet teljesíteni az ukránoknak tett ígéretekből?