POLITIK

Tv2 Tények - Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a TV2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.
címkék:
  • Szerző: Ripost

FELHÁBORODTAK LÁNYUK GYILKOSÁN

Megrendítő szembesítés: farkasszemet nézett lányuk gyilkosával a gyászoló gödöllői család!  A férfi a bíróságon elismerte, hogy valóban el akarta lopni gyermekük autóját, de azt már tagadja, hogy észrevette volna: a lány ezt meg akarja akadályozni. A jármű végül a család háza előtti árokban nyomta a nőt agyon. Az áldozat szülei felháborodtak a férfi szavain, Zsófi édesanyja interjút adott a Tényeknek!

PRÉSGÉP TÉPTE LE A KEZÉT

Másfél órán keresztül lebegett élet és halál között az az asszony, akinek egy présgépbe szorult a karja Borsodban.  A nőre azonnali operáció várt, karját azonban már nem lehetett megmenteni, könyöktől lefelé amputálni kellett. Az áldozat a tavalyi balesete óta egy forint kártérítést sem kapott az üzem tulajdonosától, pedig ügyvédje szerint hibásan működött a gép, amely szétroncsolta a karját - számolt be a Tények.

FELVETTÉK A CSERBENHAGYÓT

Váratlan fordulat: egy fedélzeti kamera felvétele buktatta le a cserbenhagyó sofőrt, akit szinte az egész ország keresett. A balesetről többször is beszámolt a Tények, a vétlen áldozatok még a nézőktől is segítséget kértek. Mára kiderült, hogy egy oroszlányi férfi épp arra vezetett, amikor a baleset történt. Segítséget nem kértek tőle, ezért hazament. Később azonban a felesége elmondta neki, hogy keresik a cserbenhagyót. Ezután megnézte a felvételeit és megtalálta rajta az autót. A rendőrök azonosítani tudták a cserbenhagyó sofőrt. 

HANGFELVÉTELLEL KÖVETEL MILLIÓKAT

Megszólalt a Tényeknek annak a 32 éves férfinak az apja, akit azzal vádol egy 20 éves magyar nő, hogy szexrabszolgaként tartotta fogva Észak-Írországban. A nő egyik ismerőse is nyilatkozott, azt mondják: semmi nem igaz a vádakból, a nő önszántából ment ki, azért, hogy prostituáltként dolgozzon. A férfi apja szerint a nő meg is zsarolta őt.

címkék:
És ezeket olvastad már?