POLITIK

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.
címkék:
  • Szerző: Ripost

VIDEÓN AZ ÉRDI HALÁLOS BANDAHÁBORÚ

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Brutális bandaháborúban öltek meg egy embert az egyik érdi benzinkútnál éjjel. Pisztollyal, késekkel és kövekkel esett egymásnak két banda, úgy tudjuk, egy nő miatt. Előtte egész nap hergelték egymást a legnagyobb közösségi portálon. Az üzengetés után a két társaság találkozott, valaki elmenekült, végül üldözték egymást, majd többeket is megkéseltek. Egy ember meghalt, 12-en megsérültek. Két férfi állapota életveszélyes. A nyugalom megzavarására alkalmas riport következik.

ÖLÉSSEL FENYEGETŐZNEK AZ INTERNETEN

A két társaság tehát az interneten üzent egymásnak a gyilkosság előtt. Rengeteg ilyen videóval találkozhatunk a világhálón. Nyilvánosan veréssel, olykor még gyilkossággal is fenyegetőznek az emberek... Ezeket a tartalmakat bárki korhatártól függetlenül megnézheti. A szakemberek szerint a hatóságoknak határozottabban kellene kezelni ezt a problémát. Megrázó felvételek következnek.

KÉNPOR MIATT VERTÉK ÖSSZE A „DÍLERT”

Drog helyett kénport adott el ismerőseinek az a fiatal, akit brutálisan összevertek Komáromban. A fiatalt többször arcon ütötték, kirángatták az autóból, majd a lábánál fogva húzták végig és megfenyegették, hogy megölik, ha nem kapják vissza a pénzt. Még trágyát és fehér port is tömtek a szájába. A kegyetlen verésről felvétel készült, a három verekedő letartóztatásáról ma döntött a bíróság.

KINCSKERESŐKET MENTETTEK A TÓBÓL

Kincskeresés közben sodródott be egy fiatal pár a Velencei-tóba. Hiába eveztek, nem tudtak kijutni a partra. Végül az ismerősüknek tűnt fel, hogy már jó ideje nem látják őket. Végül a vízirendőrök találtak rájuk egy nádas területen. Az volt a szerencséjük, hogy a rendőrök épp a tavon forgattak egy videót, így gyorsan érkezett a segítség. Felvették a mentést is, ami végül felkerült az internetre.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?