INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a Tv2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.
  • Szerző: Ripost

ELADHATTA A LOPOTT EMBERI SZERVEKET

Eladhatta az ellopott emberi testrészeket a pátyi horrorboncmester. A férfi hazavitte a szerveket, majd a kertjében, vödrökben tárolta a maradványokat. Lehetetlen ellenőrizni, hogy a boncolás után minden szerve a helyén van-e egy halottnak – ezt egy boncmester mondta a Tényeknek. A férfira most elmeorvosi vizsgálat vár, egyelőre szabadlábon van. Kollégái azt mondják, szégyent hozott a boncmesteri szakmára. A nyugalom megzavarására alkalmas riport következik.

Nézd meg a teljes riportot!

HAJÓ ELÉ ZUHANT A HÍDRÓL A DUNÁBA

A Lánchíd közepéről zuhant be a Dunába, épp egy turistahajó elé egy férfi vasárnap késő délután. Nagyon erős volt a sodrás, így a férfi könnyen a hajó alá kerülhetett volna. Szerencsére csak perceket volt a folyóban, mert a vízirendőrök azonnal odaértek és kimentették. A férfi zavart volt, azt se tudta, hogy került a vízbe. Csak júniusban ez már a második eset, amikor valaki az egyik hídról a Dunába zuhant.

Nézd meg a teljes riportot!

RÉSZEGEN, RONCCSAL VITTE GYEREKEIT

Egy teljesen összetört autóval, részegen szállította gyerekeit egy apa Szolnokon. A kicsik az első ülésen ültek, de be voltak kötve. A rendőröknek először az autó állapota tűnt fel, később az is kiderült, hogy a férfi forgalmi nélkül közlekedett. Sőt az autót is kivonták a forgalomból, így még rendszám sem volt a roncson. A 33 éves sofőr ellen eljárás indult.

Nézd meg a teljes riportot!

DRÁGÁBB A GYÜMÖLCS A VIHAR MIATT

Elpusztult a hazai gyümölcstermés 50-80 százaléka a múlt heti hatalmas vihar miatt. A rengeteg eső tönkreteszi a gazdákat, nincs elég termés, kevesebb jut belőlük a piacra, így folyamatosan drágul az áru. Ráadásul az áremelkedés nem áll meg, a következő napokban is viharos lesz az idő, így még ennél is nagyobb károkat okozhat a termelőknek.

Nézd meg a teljes riportot!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?