INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.
címkék:
  • Szerző: Ripost

450 MÉTEREN ÁT TOLTA A VONAT

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A sorompót megkerülve hajtott a sínekre egy autós Tápiógyörgyénél. A Tényeknek nyilatkozott egy férfi, aki végignézte, ahogy a vonat maga alá darálja a kocsit. Azt mondta, a fénysorompó tilos jelzést adott, a sorompó pedig lent volt. Egy házaspár volt az autóban, az ütközés pillanatában meghaltak.

https://tenyek.hu/belfold/301751_450-meteren-at-tolta-a-vonat.html

A HALÁLBA SZÁGULDOTT GYEREKÉVEL

Megdöbbentő videó került elő arról a tragédiáról, amelyben egy édesanya hajtott a forgalommal szemben az M5-ös autópályára úgy, hogy a tízéves kisfia is autóban volt. A felvételen, amit egy másik autóból készítettek, több mint hét percig látható a nő ámokfutása. Egyértelmű, hogy az sem zavarta, hogy a szembejövő autók villognak és dudálnak neki. Az anya végül frontálisan ütközött egy román rendszámú autóval. Ő és a gyereke, valamint a szabályosan közlekedő autót vezető 68 éves asszony meghaltak, a vétlen kocsi másik utasa pedig gerincsérüléseket szenvedett.

https://tenyek.hu/belfold/301752_a-halalba-szaguldott-gyerekevel.html

SZTÁROK, AKIK TÚLÉLTÉK 9/11-ET

Ma 18 éve történt az al-Kaida terrorszervezet öngyilkos merényletsorozata az Egyesült Államok ellen. A tragédia „9/11” néven maradt meg az emberiség emlékezetében, sokak szíve azóta is összeszorul e név hallatán. A támadásban több ezren haltak meg. Néhány ember, köztük több sztár is csupán a szerencsének köszönheti, hogy túlélte a tragédiát.

https://tenyek.hu/kulfold/301753_sztarok-akik-tuleltek-911-et.html

 

címkék: