Létrehozva: 2019.09.10.

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.

Szerző RIpost

KAMIONNAK CSAPÓDTAK, NÉGY HALOTT

Négyen meghaltak, amikor egy autó frontálisan karambolozott egy kamionnal Mezőörs közelében. Az első vizsgálatok szerint a kocsi tért át a szemközti sávba, ezért történt a baleset. Úgy tudni, az autóban két házaspár utazott, egy nyugdíjas iskolaigazgató és a felesége is az áldozatok között van. Éppen egy díjátadóról tartottak hazafelé, amikor a tragikus baleset történt.

Az autóban két házaspár utazott, köztük egy győri iskola nyugdíjas igazgatója és a felesége is, aki szintén tanár. Az iskolára a baleset óta kitűzték a fekete zászlót. A Tények információi szerint egy díjátadójáról tartottak hazafelé, amikor a tragédia történt. Úgy tudni, az igazgató és a felesége bekéredzkedett ismerőseikhez, hogy ne busszal utazzanak haza. A baleset után csak a tűzoltók tudták kivágni őket a roncsból.

Szintén a 81-es úton márciusban haltak meg heten, amikor egy sofőr szabálytalan előzése miatt frontálisan karambolozott két autó. Az ütközés után az egyik kigyulladt, de hiába látták többen az esetet, nem tudtak közel menni a hatalmas lángokhoz. A helyiek a 81-es utat a sok baleset miatt csak halálútnak nevezik.

L. L. JUNIOR: „NEM VAGYOK GONOSZ EMBER”

Szívszorító, exkluzív interjút adott a Tények Plusznak L. L. Junior. Ez az első alkalom, hogy televízió kamerája előtt megszólal azóta, hogy hároméves kisfia halálos baleset áldozata lett. Beszélt arról, hogyan tudta meg a feldolgozhatatlan hírt, hogy ki tartja bennük a lelket azóta, hogy Dávidkától végső búcsút kellett venniük. De tisztázza azt is, mi igaz abból, hogy elvenné másik kisfiát az édesanyjától.

A zenész csak a TV2-nek beszélt az augusztus végén történt tragédiáról, az élő videóban kirohanásáról és arról, hogy most miért ő neveli másik közös gyereküket.

A kisfiú egy szabályosan közlekedő autó elé szaladt ki. Az egész tragédiát testvére, a hatéves Lacika és a gyerekek édesanyja, Csilla is végignézte, aki a baleset után zokogva rogyott az aszfaltra.

Pénteken temették el Dávidot, itt nem látszott a szülőkön az előtte napokig tartó viszály, és harc az életben maradt fiukért, Lacikáért, aki jelenleg tartja bennük a lelket.

Eddig közös felügyelet alatt nevelték a kicsiket, azonban a tragédia után a zenész azonnal magához vette Lacikát. Emiatt indult el a vita a szülők között, de ez mára már csillapodni látszik.

Az édesanya és védője azt szeretné, ha a jövőben is fennállna a szülők egyessége. A zenész azonban hozzátette, nem tiltja és nem is akarja elvenni az édesanyától a kicsit.

Arról azonban valóban küldött videót Csillának a zenész, ahogy tanította közös gyereküket biciklizni, illetve napközben videóhívásban beszélnek az édesanyával. Ugyan a szülők útjai már Dávidka születése után elváltak, de eddig mindenben közösen döntöttek, hogyan neveljék a gyerekeket.

BALTÁVAL VERTE AGYON BÁTYJA KUTYÁJÁT

Baltával verte agyon bátyja négyéves kutyáját egy férfi Hernádon. A testvére autójának üvegét is betörte, sőt a ruháit is elégette. A férfi azért lett dühös a testvérére, mert elszerette a párját.

A férfi először betörte testvére autóját, majd átugrott a kerítésen és kergetni kezdte az állatot. Ezután addig kínozta a kutyát, amíg az meg nem halt. Mindezt az állat gazdája is látta. Az állatkínzó férfi azért lett dühös testvérére, mert elszerette a párját.

A kutya gazdája azonnal értesítette a rendőrséget, akik azt mondták: ne próbálja csitítani öccsét, mert, ha valaki egy állat kínzására képes, akár rájuk is támadhat.

Egy ügyvéd szerint az állatkínzó súlyos büntetésre számíthat. Az állat gazdája elmondta: sosem fogja megbocsátani testvérének, hogy megölte négyéves kutyáját.

Szerző RIpost

Ez is érdekelhet

origo.hu

Elszabadult makákók miatt új rendőri egységet hoztak létre Thaiföldön

origo.hu

Berki Mazsi először jelent meg nyilvánosan a barátjával

mindmegette.hu

A 13 legjobb ebédötlet a húsvéti négynapos hosszú hétvégére

mandiner.hu

Váratlan helyről kapott támogató szavakat Varga Judit

ripost.hu

Egy ország kapott szívéhez a gyásztól: elhunyt a népszerű műsorvezető

hirtv.hu

Zelenszkij korábbi szövetségesének példa nélküli interjúja borzolja a kedélyeket Ukrajnában + videó

origo.hu

Megyeri Csilla reagált a szakításáról szóló pletykákra

mindmegette.hu

Szabi, a pék 12 legjobb péksüteménye húsvétra: ezekkel a receptekkel garantált a siker

ripost.hu

4 csillagjegy, akiknek óriási fordulatot ígér a húsvéti hosszú hétvége

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Szoboszlai kiakadt, nem avatták be egy fontos döntésbe

ripost.hu

Nem akárkivel fotózták le Szoboszlait a budapesti éjszakában

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

POLITIK

Varga Judit újabb posztja: Rettegtem, sírtam, féltem a férjem mellett

POLITIK

Gulyás Gergely reagált Magyar Péter manipulált hangfelvételére

POLITIK

Mikor tárgyalja a NATO csapatok küldését Ukrajnába?

POLITIK

Gyurcsányné és Donáth Anna el akarják venni a tanárok pénzét

POLITIK

Nem tanácsolják az amerikaiaknak a franciaországi utazást

POLITIK

Orbán Viktor: Brüsszel nem tiszteli a szuverenitást

POLITIK

Soros dollármédiája próbálja támogatni Magyar Pétert

POLITIK

Franciaországban rendőrök őrzik a templomokat