POLITIK

TV2 Tények - Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.
címkék:
  • Szerző: RIPOST

20 ÉVES LÁNY HALT MEG A BALESETBEN

20 éves lány halt szörnyet egy balesetben, amelynek a körmendi kosárlabdacsapat két játékosa is a résztvevője volt. A kocsi Ausztriában, nem messze a határtól megcsúszott és felborult. Az egyik sportoló vezette, mellette ült a csapattársa hátul pedig a fiatal lány. Úgy tudni, ő azért nem élte túl a balesetet, mert nem volt bekötve. Az áldozat a Tények információi szerint egyikük barátnője volt.

NÉZD MEG A TELJES RIPORTOT!

 

HÁZAKAT TETT TÖNKRE A FELHÕSZAKADÁS

Hatalmas pusztítást végzett a vihar Borsod megye több településén is szerda délután. Az ott élők szerint évek óta nem volt ekkora természeti pusztítás. Volt, akinek a háza, volt, akinek a kertje bánta a hatalmas esőzést.

NÉZD MEG A TELJES RIPORTOT!

 

GYÁRFÁS ÁLLHAT A FINA DÖNTÉSE MÖGÖTT

Gyárfás Tamás bosszúhadjáratot indíthatott Hosszú Katinka és Shane Tusup ellen. Ezt mondta a Tényeknek a Magyar Úszó Szövetség egyik elnökségi tagja. A FINA ugyanis úgy döntött, hogy a Világkupa-sorozaton ezentúl egy versenyző összesen csak 4 egyéni számban indulhat. Egy sportközgazdász szerint a döntés legnagyobb vesztese Hosszú Katinka, aki így akár 30 millió forinttól is eleshet.

NÉZD MEG A TELJES RIPORTOT!

 

ÕRJÖNGÕ AUTÓSOK A KERESZTEZÕDÉSBEN

Folyamatosan bedugul Budapest egyik legforgalmasabb kereszteződése az Andrássy út és a Bajcsy Zsilinszky út sarkán. 20 másodpercig van zöld, sokan viszont nem érnek át, beragadnak a kereszteződésbe, így másokat is feltartanak. A megoldás egy úgynevezett "okoslámpa" lenne.

NÉZD MEG A TELJES RIPORTOT!

 

VESZÉLYES KÁVÉGÉPEK A KÓRHÁZAKBAN

Veszélyes, koszos kávéautomatákat találtak az egyik budapesti kórházban. A gépeket nem takarították, a csöveket szennyeződések borították. A bennük lévő kávéporok fedetlenül álltak a tartályokban, a hideg vizet pedig a szomszédban levő férfi vécé mosdójából nyerték. Az üzemeltető milliós bírságot kapott.

NÉZD MEG A TELJES RIPORTOT!

 

FEJBE VERTÉK A SZEGEDI BUSZON

Minden ok nélkül fejbe vert egy 40 éves nő a szegedi buszon egy fiatal lányt, aki majdnem elájult. A nő azt mondta a Tényeknek, hogy bántalmazója trágár módon kezdett el vele beszélni úgy, hogy nem is ismerték egymást. Majd amikor le akart szállni, elkezdte ütni. Próbált segítséget kérni, de sem a sofőr, sem az utasok nem vettek róla tudomást. A lány feljelentést tett, de szerinte a rendőrségen azt mondták, ha nincs tanúja, ejthetik az ügyét.

NÉZD MEG A TELJES RIPORTOT!

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?