POLITIK

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.
címkék:
  • Szerző: Ripost

NYAKÁBA NŐTT A LÁNC, MEGMENTETTÉK

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Sürgősen segíteni kellett azon a kutyán, amit Nógrád megyében találtak meg az út szélén.Egy másfél méteres láncot vonszolt maga után. Egy fiatal férfi találta meg a szerencsétlenül járt állatot. Kiderült, hogy a lánc már belenőtt a bőrébe. A kutya a műtét után már farkát csóválva tűri a vizsgálatokat és a sebkötözést. Gondozói már nevet is adtak neki.

Nézd meg a videót itt!

A MÁV IS FELKÉSZÜLT A KORONAVÍRUSRA

Védőruhában, arcmaszkkal vizsgáltak meg több embert is a mentősök, de még mindig nincs Magyarországon koronavírusos beteg – erről is beszélt Gulyás Gergely a (csütörtöki) Kormányinfón, ahol természetesen a fő téma a koronavírus volt. A miniszterelnökséget vezető miniszter azt is elmondta, hogy folyamatosan gyártják és szállítják a szájmaszkokat. A magyar vasúttársaság is felkészült a vírus terjedésére.

Nézd meg a videót itt!

ÜRES POLCOK, ROHAM A BOLTOKBAN

Üresek a polcok a nagyáruházakban, sokan több hétre bevásároltak. Kosárszámra veszik az emberek a tartós élelmiszereket, lisztet, olajat, tésztát és konzerveket. Sokan ugyanis attól tartanak, hogy ha a koronavírus itthon is megjelenik, karantént rendelnek el. A szakemberek szerint azonban pánikra nincs ok, az árukészletet folyamatosan pótolják.

Nézd meg a videót itt!

ELADJÁK AZ OLASZ JEGYEKET A MAGYAROK

Tele vannak a közösségi oldalak eladó repülőjegyekkel és szállásokkal, amelyek Olaszországba szólnak. Az emberek áron alul, szinte forintokért válnának meg az utaktól, ugyanis félnek az Olaszországban is terjedő koronavírustól. Mivel ennyire alacsony a kereslet az olasz repülőjegyekre, így az egyik fapados légitársaság ritkította a járatokat, emiatt egészen április 2-áig nem is lehet venni jegyet.

Nézd meg a videót itt!

címkék:
És ezeket olvastad már?