POLITIK

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.
címkék:
  • Szerző: Ripost

MEGÉRTI, HA NEM BOCSÁTANAK MEG NEKI

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Csak a Tényeknek nyilatkozott az a férfi, aki két ember halálát okozta Csóton, miután előzésbe kezdett és frontálisan belerohant egy szemből szabályosan érkező autóba. A férfi azóta nyugtatókat szed, álmatlan éjszakái vannak, minden este felidézi a baleset képeit.

Nézd meg a videót itt!

MÁR AUSZTRIÁBAN VAN A KORONAVÍRUS

Terjed a koronavírus: már Ausztriában és Horvátországban is vannak betegek, Bécsben egy magyar nőt vittek kórházba, azt gyanítják, hogy ő is megfertőződött. Tenerifén egy szállodakomplexumot helyeztek karantén alá, ahol magyarok is vannak. Olaszországban pedig továbbra is nő a fertőzöttek száma, ezért Budapesten és Debrecenben is külön ellenőrzik az onnan érkező utasokat. 11 diák és kísérőik még mindig karanténban vannak, ők nemrég érkeztek haza Olaszországból. Az egyik diáklány nyilatkozott a Tényeknek.

Nézd meg a videót itt!

KAMERÁVAL KUKKOLTA SZOMSZÉDJÁT

Egy száloptikás kamerával figyelte a szomszéd házban fürdőző nőt egy férfi Keszthelyen, de az erkélyen kihajolva más módon is készített felvételeket a szomszédjáról. Korábban pedig követte a nőt, akit egyébként gyerekkora óta ismer. Többször szóltak neki, hogy fejezze be, de nem tett eleget a kérésnek. Végül a nő feljelentette a férfit, aki ellen tiltott adatkezelés miatt emelt vádat az ügyészség.

Nézd meg a videót itt!

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?