POLITIK

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.
címkék:
  • Szerző: Ripost

MEGÖLTE FELESÉGÉT, MAJD ELMENEKÜLT

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kegyetlenül meggyilkoltak egy 76 éves idős nőt az egyik kiskunmajsai tanyán. Férje fejbe verhette valamivel, majd miután látta, hogy a nő meghalt, elmenekült. A házaspárnak egy nagy családi gazdasága volt. Egy helyi férfi, aki ismerte őket, azt mondta, rendes, szorgalmas emberek. A nyomozók egész nap a tanya környékét vizsgálták, majd hajtóvadászatot indítottak. A férfit még ezekben a percekben is keresik.

Nézd meg a videót itt!

„NEM TUDOM, HOGY HOGYAN TOVÁBB”

Nem volt gondatlan vezető. Ezt mondta a nagymamáról az a gyászoló édesanya, akinek két kislánya vasárnap halt meg egy brutális balesetben. A nagymama a tilos jelzés ellenére hajtott a sínekre, az érkező vonat ketté vágta az autójukat. A kocsiban ülő 8 és 11 éves kislányok azonnal meghaltak. Édesanyjuk szívszorító interjúban beszélt az érzéseiről a Tényeknek, azt mondja, szeretne gyerekeinek emléket állítani ott, ahol a baleset történt.

Nézd meg a videót itt!

KÉT CSALÁD MENT TÖNKRE A TRAGÉDIÁBAN

Két család élete ment tönkre abban a tragikus balesetben, amelyben két férfi égett halálra egy másik autó szabálytalan előzése miatt Csót közelében. Erről az idősebb férfi unokatestvére beszélt a Tényeknek. Azt is elmondta, hogy a 33 éves áldozat édesanyja majdnem végignézte a tragédiát, együtt utaztak két autóval, csak a nő épp lemaradt, percekkel később ért oda a balesethez.

Nézd meg a videót itt!

FENYEGETTE FELESÉGÉT, EGYÜTT RABOLTAK

Azért segített a férjének bankot rabolni, mert öngyilkossággal is fenyegette őt – ezt állítja az a nő, akit férjével több bank kirablásával is vádolnak. 24 millió forintos hiteltartozásuk miatt kezdtek a rablássorozatba. Először négy évvel ezelőtt fegyverrel ment be a férj egy kőbányai bankba, akkor nem fogták el. Tavaly nyáron azonban már feleségével együtt raboltak Üllőn és Bugyin. A nő felmérte a terepet, majd férje berontott a bankba fegyverrel, addig a nő a kocsiban várta.

Nézd meg a videót itt!

címkék:
És ezeket olvastad már?