POLITIK

TV2 Tények - Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a TV2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.
címkék:
  • Szerző: Ripost

AZT HITTÉK NÁTHA, MAJDNEM MEGHALTAK

Majdnem meghalt három gyerek és az édesanyjuk Kistarcsán. Egy hároméves ájult kisfiúhoz riasztották a mentőket. A család többi tagja sem volt jól, először azt hitték, nátha, de a mentők szén-monoxid riasztója azonnal jelzett, amikor beléptek az ajtón. Mind a négyen kórházba kerültek. A mérges gáz a szomszédokhoz is átszivárgott - számolt be a Tények.

ÖLHETNEK A KILÓGÓ VEZETÉKEK

Akár gyilkolhatott is volna az a szikrázó villanyvezeték, amit pár napja vettek videóra Budapesten. A főváros egyik legforgalmasabb utcájának közelében történt mindez, ami a járókelőket is megdöbbentette. Budapesten, a tizennegyedik kerületben több olyan elektromos szekrényt is találni, ami közvetlen veszélyt jelent az arra járókra.

RÁ SEM TUDOTT NÉZNI TÁMADÓJÁRA

Sírva fakadt Renner Erika, miután újra kihallgatták a lúgos megcsonkításával kapcsolatban. Azt mondta, nagyon megviselte, hogy újra beszélnie kellett az átélt szörnyűségekről. A vád szerint volt partnere, a gyermekorvos B.Krisztián öntötte le lúggal a nő nemi szervét és annak környékét, miután egy kábító-altató injekciót szúrt a combjába és levetkőztette. A férfi a tárgyaláson az ártatlanságát bizonygatta. A megismételt eljárásban szembesítik Renner Erikát volt barátjával.

 

címkék:
És ezeket olvastad már?