POLITIK

TV2 Té­nyek - Ezek vol­tak a nap leg­fon­to­sabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­­ván­­­csi vagy a nap leg­­­­­fon­­­to­­­sabb tör­­­té­­­né­­­se­ire? Össze­­­szed­­­tük egyet­­­len cikk­­­ben, mi tör­­­tént itt­­­hon és a vi­­­lág­­­ban, a TV2 Té­­­nyek se­­­gít­­­sé­­­gé­­­vel.
címkék:
  • Szerző: Ripost

TÖMEGES MÉRGEZÉS METIL-ALKOHOLTÓL

Újabb tömeges mérgezés! Pancsolt italt, valószínűleg metil-alkoholt ihattak, ettől lett rosszul több család a Hajdú-Bihar megyei Szerepen. A Tények úgy tudja, tizenheten kerültek kórházba, közülük öten súlyos mérgezéssel, a legfiatalabb tíz éves. Nemrég Dámócon öten haltak meg metil- alkohol mérgezés miatt.

 

EVETT ÉS TÉVÉZETT A GYILKOSSÁG UTÁN

Nem sikerült rendezni egy korábbi vitájukat, ezért ölte meg első áldozatát egy tatabányai tini. A gyilkosság után hazament, de nem mert bemenni a lakásukba, ezért egy presszóhoz indult, ahol egy másik hajléktalant vert halálra. A második gyilkosság után végül hazament, evett, tévézett, aztán lefeküdt aludni - számolt be a Tények.

 

ÉRDEMES GYÓGYSZERBÕL IS SPÁJZOLNI

Karácsony előtt nemcsak az ünnepi menühöz valókat érdemes beszerezni, hanem az esetleg szükséges gyógyszereket is. Pláne azoknak, akiknek rendszeresen szedniük kell bizonyos készítményeket. Sok gyógyszertár ugyanis zárva lesz, vagy rövidített nyitvatartással üzemel majd.

 

SOKAN RENDELIK AZ ÜNNEPI MENÜT

Egyre több étteremtől lehet rendelni karácsonyra ételeket, van amelyik "karácsonyi túlélőcsomagnak" nevezi az elvitelre kínált ünnepi menüt. A több órás bevásárlás és konyhában állás helyett sokan inkább rendelnek. A sláger most is a halászlé és a töltött káposzta. Az egyik budapesti étterem konyhafőnöke a jó halászlé titkát is elárulta.

 

NEM SZERETNÉNEK KARÁCSONYKOR SZÜLNI

A legszebb karácsonyi ajándék egy kismama számára, ha megszületik a kisbabája. Sok anyuka azonban pont attól fél, hogy az ünnepeket egyedül, a család nélkül a kórházban kell töltenie. Vannak, akik ezt úgy szeretnék elkerülni, hogy otthoni praktikákkal megpróbálják előbbre hozni a szülés időpontját. Az orvosok szerint az ünnepek előtt több a programozott császár is.

 

SZAKÉRTÕ KÓSTOLTA A VÁSÁRI BOROKAT

Háromszoros magyar bajnok sommelier kóstolta a Tények kamerája előtt a karácsonyi vásárokon kapható forralt borokat. A tapasztalata és a véleménye több okból is meglepetést okozott.

címkék:
És ezeket olvastad már?