POLITIK

Tv2 Té­­nyek - Ezek vol­­tak a nap leg­­­fon­­to­­sabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a Tv2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.
címkék:
  • Szerző: Ripost

LEZUHANT A KILENCEDIKRÕL, TÚLÉLTE

Klímaszerelés közben zuhant le egy férfi egy budapesti, X. kerületi panel kilencedik emeletéről. Egy létrán állt és épp szerelt, amikor megszédült és lezuhant. Az alatta lévő nyolcadik emeleti erkély korlátjába beakadt a jobb lába, ez mentette meg az életét. Percekig lógott több mint 30 méter magasan, a szomszédok vették észre. Végül három rendőr mentette meg az életét, a nyolcadik emeleten húzták be az erkélyre. A mentők a helyszínen ellátták a sérüléseit.

Nézd meg a videót itt!

MENTENI INDULT, DE BELECSAPÓDTAK

Az erkélyről kizuhanó férfihoz rohant az a tűzoltóautó, amelybe hatalmas erővel csapódott bele egy kocsi a X. kerületben. Akkora erővel ütköztek, hogy az autó összetört. A tűzoltóautón nem sérült meg senki. A baleset a Kőbányai út és a Vaspálya utca kereszteződésben történt éppen a késő délutáni csúcsforgalomban. A tűzoltó megkülönböztető jelzéssel sietett a magasból kilógó férfihoz. A kocsi sofőrjét - egy középkorú nőt - kórházba szállították, úgy tudni, a nő töréseket szenvedett és sokkos állapotban volt.

A tűzoltóautót csak két hatalmas daruval tudták leemelni a roncsról, a balesetet valószínűleg az okozta, hogy a tűzoltóautó padkára futott és ez felborította.

Nézd meg a videót itt!

TELEKOCSIVAL VITTE PÁRJA DARABJAIT

Forrnak az indulatok Jászladányban, miután kiderült, hogy egy ott élő nő telekocsi-szolgáltatással bőröndbe csomagolva vitte a településre feldarabolt élettársát. A torzókat édesanyja segítségével lesavazták, majd ezután Jászalsószentgyörgy határában, zsákokban kirakták a maradványokat. A bécsi férfi állítólag erőszakosan viselkedett a magyar nővel, aki ezért leszúrta.

A 27 éves gyilkossággal gyanúsított nő elmondása szerint, párjával összevesztek, majd a vita hevében leszúrta. A nő kétségbeesett és feldarabolta a férfit, majd a torzókat bőröndökbe rakta. Másnap telekocsival Budapestre, majd onnan a maradványokkal együtt Jászladányba utazott. Az édesanyjának elmondta, mit tett, az 51 éves nő pedig segített lányának eltüntetni a holttestet. Õ szabadlábon védekezik. A 27 éves nő mindent beismert, őt letartóztatta a rendőrség, édesanyját bűnpártolással gyanúsítják.

Nézd meg a videót itt!

GALAMB EVETT A PIZZÁBÓL AZ ÜZLETBEN

Az üzletben kirakott pizzákból evett egy galamb Budapesten, a Nyugati Pályaudvar aluljárójában, egy üzletben. Sokak felháborítónak tartják az esetet, szerintük ugyanis nagyon veszélyes, hogy az aluljáróban így árulják az ételeket. Ha azonban a hatóságok szabálytalanságot találnak, az üzlet akár több százezer forintos büntetésre is számíthat.

A Nébih arra kéri a lakosságot, amennyiben ilyen esettel találkoznak jelentsék be akár a telefonos alkalmazásukon keresztül. 

Nézd meg a videót itt!

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Így lesz olyan a töltött káposzta, mint a nagyié
címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?