POLITIK

TV2 Té­nyek - Ezek vol­tak a nap leg­fon­to­sabb hírei

Nincs sok időd, de kí­ván­csi vagy a nap leg­fon­to­sabb tör­té­né­se­ire? Össze­szed­tük egyet­len cikk­ben, mi tör­tént itt­hon és a vi­lág­ban, a TV2 Té­nyek se­gít­sé­gé­vel.
címkék:
  • Szerző: Ripost

RENDÕRÖK GÁZOLTÁK EL A 12 ÉVES FIÚT

Rendőrök gázoltak el egy 12 éves kisfiút csütörtök délután Miskolc-Perecesen. A gyerek a megállóban várakozó busz előtt szaladt át, amikor a rendőrök megelőzték a buszt, ekkor ütötték el. A kisfiú nagynénje elmondta a Tényeknek, hogy a gyerek kritikus állapotban van, agyvérzést kapott. A gyerek állapota, annak ellenére, hogy lélegeztető gépre is kapcsolták, péntekre tovább romlott, az orvosok több órán keresztül műtötték.

Nézd meg a videót itt!

 

MEGÖLTE ÉS ELÁSTA SAJÁT APJÁT

A saját 25 éves fia ölt meg egy férfit a Nógrád megyei Ecsegen. A fiú még múlt hét csütörtökön egy vita után verte halálra az apját, a holttestét pedig elásta a kertjükben. A férfi testvére azért szólt a rendőröknek, mert napok óta nem látta. A helyiek azt mondták, hogy apa és fia is gyakran ittak, és olyankor veszekedtek, verekedtek is. Előfordult már az is, hogy a fiú csizmával verte össze a férfit.

Nézd meg a videót itt!

 

MEGSZÓLALT A LESZÚRT FIÚ ANYJA

Csak a Tényeknek adott interjút annak a meggyilkolt fiúnak az édesanyja, akinek ügyében állítólag úgy hoztak jogerős ítéletet, hogy a család nem is tudott róla. A 28 éves fiút Mosonmagyaróváron késelték halálra, de 23 éves gyilkosa jogerősen mindössze három és fél év börtönt kapott. A büntetésből levonhatják az előzetesben töltött időt, ha a késelő jól viselkedik a börtönben, akár 16 hónap múlva szabadulhat. A család nem törődik bele az ítéletbe, és harcolni fog súlyosabb büntetésért.

Nézd meg a videót itt!

 

ORVOSHALÁL: ROMOKBAN VOLT AZ ÉLETE

Veszélyesen vezetett szomszédai szerint az a dömsödi orvos, aki szörnyethalt egy hármas karambolban az 51-es főúton Kiskunlacháza mellett, ráadásul a biztonsági öve sem volt bekötve. Azt is mondják, hogy zárkózott volt, és már velük se nagyon állt szóba. A helyiek szerint a férfi azóta változott meg, mióta elköltözött tőle a felesége a kisfiával. A brutális hármas karambolban megsérült nő fia nyilatkozott a Tényeknek. Elmondta, hogy a furgont vezető nőt a Merényi Kórház intenzív osztályán ápolják, és minél előbb nulla negatív vérre lenne szüksége az édesanyjának ahhoz, hogy az orvosok folytatni tudják a műtéteket.

Nézd meg a videót itt!

 

VESZÉLYBEN VAN AZ ÉLETE, ELKÜLDTÉK

Eddig 48-szor kellett megműteni azt a kondorosi férfit, aki szinte már az egész országot bejárta súlyos Chrohn-betegsége miatt. Legelőször Pécsett járt, ott végezték el rajta az első 40 operációt, de ott a katétertől fertőzést kapott, mégis hazaengedték. Később Budapesten sikerült a műtét, de további kezelésre szorult, ezért Szegedre ment. Ott az orvosok nem is foglalkoztak vele, most abban reménykedik, hogy talán Békéscsabán enyhíteni tudnak a fájdalmán.

Nézd meg a videót itt!

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?