POLITIK

Tv2 Té­­nyek - Ezek vol­­tak a nap leg­­­fon­­to­­sabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a Tv2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.
címkék:
  • Szerző: Ripost

AUTÓPÁLYÁN SÉTÁLT, HALÁLRA GÁZOLTÁK

Halálra gázoltak egy nőt éjjel Polgárdi közelében, az M7-es autópályán. A külső sáv közepén sétált láthatósági mellény nélkül, amikor a Balaton irányába haladó férfi a kocsijával elütötte. A Tények szerint az ütközés után többen átmentek a földön fekvő nőn, darabokra szakadt, a rendőröknek több mint száz méter hosszan kellett helyszínelniük.

Úgy tudni, hogy a végtagjai leszakadtak, szinte nem maradt ép testrésze. Szinte annyira megsemmisült, hogy a nemét is csak az adatai alapján tudták a rendőrök megállapítani.

Azt, hogy pontosan mi okozhatta a balesetet, a rendőrség még vizsgálja.

Nézd meg a videót itt!

LAKHATATLANNÁ VÁLT A KIÉGETT LAKÁS

Teljesen kiégett és lakhatatlanná vált egy újpesti panellakás. Az egyik lakó azt mondta, egy hatalmas robbanást hallottak, majd csak az óriási lángokat látták. Úgy tudni, a mobilklíma gyulladt ki a lakásban. Állítólag az öt fős család a tűz előtt 10 perccel ment el otthonról, strandon voltak, majd átmentek a nagymamához és bekapcsolták a klímát, ami kigyulladt.

Úgy tudni a lakásban élő házaspárnak három kislánya van. Egy elsős, egy harmadikos, és egy ötödik osztályos.

Nézd meg a videót itt!

KISFIÚT AKART ERÕSZAKOLNI, ELFOGTÁK

Meg akart erőszakolni egy 12 éves kisfiút egy 25 éves püspökladányi férfi. A gyereket fényes nappal Újpesten, a metró megállónál kapta el az erőszakoló, berángatta egy bokorba, ahol molesztálta, a kisfiúnak azonban sikerült megszöknie. A férfit Püspökladányban fogták el, később letartóztatták. Úgy tudni, tagadja, hogy erőszakolni akart volna, azt állítja, nézeteltérése volt a fiúval.

A iskolás édesapja nem, rendőrök azonban megtalálták a 25 éves L. Barnát. Feltehetően a térfigyelő kamerák vezették nyomra a nyomozókat, akik Püspökladányban az otthonában fogták el a férfit.

A férfit szexuális erőszak kísérletével gyanúsítja a rendőrség. A Tények információi szerint, a férfi részletes vallomást tett, de tagadta az erőszakot. Azt állította, arra járt, amikor meglátta a kisfiút, volt egy nézeteltérésük, azonban nem molesztálta őt.

Nézd meg a videót itt!

BESZÉLNI IS NEHÉZ A SOK SZÚNYOGTÓL

Még beszélni is nehéz, annyi a szúnyog Tiszaújvárosban. Az esős idő után ugyanis, ahogy betört a nyári kánikula, a szúnyogok azonnal ellepték a várost. Annyi van belőlük, hogy gyakorlatilag napközben sem lehet kimenni az utcára, aki teheti, ezért a lakásában marad. Sokan azt mondják, ennyi vérszívót még soha nem láttak a városban, ráadásul a múlt heti irtás is sikertelen volt. A szúnyogok pedig egyre agresszívabbak.

Tiszaújvárosban a katasztrófavédelem nem végzett szúnyogirtást, csak az önkormányzat. A múlt héten egy úgynevezett kémiai szúnyogirtást tartottak helikopterről. Mivel azonban továbbra is nagyon sok a szúnyog, ezért a héten autókról is irtják a szúnyogokat és újra lesz légi szúnyogirtás is.

Nézd meg a videót itt!

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?