POLITIK

Trump bűnözőknek nevezte a Biden sötét ügyeit eltitkoló újságírókat

Az amerikai elnök tegnap az Arizona állambeli Phoenixben kampányolt. A Newsmax tudósítása alapján Jeff Mason, a brit Reuters hírügynökség riportere megkérdezte Trumpot, hogy miért titulálja bűnözőnek Joe Bident? Az elnök keményen visszavágott.
címkék:
  • Szerző: RIPOST

Trump erre azt felelte, azért, mert ő egy bűnöző, és mindig is az volt. Majd hozzátette: Te is bűnöző vagy (utalva a riporterre), mert nem számoltál be Bidenék korrupciós ügyeiről, és bűnözők azok a médiamunkatársak is, akik segítettek eltitkolni a korrupciót.

Újabb Bidenékre nézve terhelő dokumentumok kerültek elő

Hétfő este közölte a Fox News, hogy megszerezte azokat a dokumentumokat, amelyek bizonyítják, hogy Hunter Biden hagyta a Delaware állambeli Wilmingtonban található, The Mac Shop nevű laptopszervizben a MacBook Pro típusú három számítógépét, amelyek közül egyiknek a merevlemezét lemásolta a hely tulajdonosa, John Paul Mac Isaac, és továbbította az FBI-nak, így szivárogtak ki a rajta lévő mailek a Biden család ukrajnai, oroszországi és kínai korrupciógyanús ügyleteiről.

Az egyik papíron látható Hunter Biden aláírása arról, hogy 2019 áprilisában a szervizben hagyott három elromlott laptopot, javítás céljából. Egy másik pedig az elnökjelölt fiának a nevére kiállított számla a szervizdíjról, 85 dollár értékben. Ez egy laptopra vonatkozik, mivel a másik kettőt nem lehetett megjavítani.

 

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?