BOZÓT

Törölte mentegetőző posztját Karácsony lebukott szövetségese

Miután újabb bizonyító erejű felvételt közölt a Hír TV, Karácsony Gergely kispesti szövetségesének „korrupciós ügyintézője” törölte korábbi mentegetőző posztját. Minden jel szerint pánikba esett az a szocialista önkormányzati képviselő, aki egy ki kokainozás közben korábban elmesélte hogyan is tüntetik el a milliókat a szocialisták Kispesten.
címkék:
  • Szerző:

Mint ismert, a Hír TV pénteken hozta nyilvánosságra azt a képfelvétel-, és hanganyagrészletet, amelyen Lackner drogozás közben 100 millió forintos lopásokról beszél.

A szocialista képviselő arról is értekezett a felvételen, hogy Kránitz Krisztián (MSZP) képviselőtársának, aki egyben a kispesti vagyonkezelő igazgatója is, több száz millió forintos eltitkolt vagyona van. Lackner továbbá arról is dicsekedett, az önkormányzati pénzek hogyan kerültek visszaosztásra a külső vállalkozásoktól.

Magyarázkodott Karácsony lebukott szöveségese

Ezt követően a lebukott politikus egy Facebook-posztban próbálta megmagyarázni, hogyan is kell értelmezni azt, hogy egy fehér poros zacskóval a kezében értekezik a meggazdagodásáról, Kránitz lehetetlenül nagy vagyonáról, és az önkormányzati pénzek ide-oda csurgatásáról.

Ennyit tudott mondani:

A lejáratás alapját képező képfelvétel, és a hozzá bejátszott hangfelvétel erősen manipulált, összevágott fércmunka.”

Vasárnap kora délutánra azonban eltűnt a bejegyzés.

A jelek szerint már nem tagad a kispesti korrupciós ügyintéző.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?