KÜLFÖLD

Terhes lett a 16 éves kislány, akit megerőszakolt a migránsbanda

A négytagú muszlim társaság különböző tájakról verődött őssze. Van közöttük líbiai, tunéziai, iraki és valaki, aki Törökországban nőtt fel.
  • Szerző: SZM

“Partira” csábított az interneten, majd “KO cseppekkel” elkábított és megerőszakolt egy migránsbanda egy meg nem nevezett 16 éves német kislányt Hannoverben. A lány néhány hét után észrevette, hogy terhes és csak akkor értesítette a rendőrséget. A tetteseket elfogták és egy videót is találtak náluk a “partiról”.

Az elkövetők a 19 éves “osztrák” Muhammed A., aki életének első éveit
Törökországban töltötte, a “német” Mahmud S., akinek a családja még ma is Líbiában él, egy 19 éves férfi, aki Irakból érkezett Németországba és a gyermek apja, a tunéziai Kerim A., aki, a változatosság kedvéért éppen Innsbruckban lakott.

A megerőszakolt lány tavaly az év elején úgy döntött, hogy megtartja a gyermekét, aki most már több mint másfél éves és az anya szerint “nem
tehet arról, ami velem történt.” Az, hogy éppen Kerim A. a biológiai apa, a DNS vizsgálat döntötte el.

A profi focista karrierről álmodozó tunéziai brigantit most egy innsbrucki bíróság egy év börtönre ítélte a nemi erőszak miatt, amelyből legalább három hónapot le kell töltenie... Az alperes azonban ezt a nevetséges ítéletet sérelmezte, ezért az még nem jogerős. A másik három erőszakolóra vonatkozó ítéletet majd Németországban hirdetik ki a közeljövőben.

Forrás: Wochenblick

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?