POLITIK

Szoba nagyságú lyuk tátong a zuglói kereszteződésben

Megnyílt a föld Zuglóban: egy csőtörés miatt óriási területen beszakadt az út. A közlekedés csaknem lehetetlen, a vízmûvek illetékese meg szabadságon van...
  • Szerző: Ripost

Hát, ez nem szép látvány... Csőtörés miatt beszakadt az út egy zuglói kereszteződésben.

Azóta egy jókora méretű gödör tátong a Nagy Lajos király útja és az Erzsébet királyné útja találkozásánál. A gödröt körbezárták, és folyamatosan jönnek a munkagépek, de egyelőre tart a közlekedési káosz és a forgalomelterelés.

A %% meg akarta tudni: mégis meddig tart ez az áldatlan állapot? Mire számíthatnak a helyiek és az arra közlekedő emberek? Kerestük a Fővárosi Vízművek illetékesét, de azt válaszolták, hogy takarékossági okokból megszüntették a kommunikációs osztályt, a sajtóval kapcsolatot tartó munkatársuk pedig szabadságra ment, ezért nem tudják olvasóinkat tájékoztatni...

A BKK azt írta a facebook oldalán, hogy jelenleg nem lehet autózni a Nagy Lajos király útján az M3-as felé vezető oldalon az Erzsébet királyné útjánál, az Erzsébet királyné útját pedig befelé zárták le a Nagy Lajos király útjánál. Kerülni az Ungvár utca, illetve a Róna utca felé lehet.

A 69-es villamos helyett a Nagy Lajos király útja/Czobor utca és a Mexikói út metrómegálló között a 3-as villamossal lehet utazni, az 5-ös és a 32-es autóbusz pedig terelőúton jár.

És ezeket olvastad már?