POLITIK

Szó szerint életveszélyes Karácsonyék szerencsétlenkedése

A Fidesz – Magyar Polgári Szövetség reagált Tüttő Kata, Molnár Zsolt és Horváth Csaba sajtótájékoztatójára.
  • Szerző: Ripost

A három ellenzéki politikus ismét a kormányra próbálta hárítani a Lánchíd felújításának felelősségét és a már megszokott vádaskodás (miszerint a kormány a saját klientúrájára költi a pénzt) mellett azt is közölték, hogy 10 milliárdot akarnak kapni a költségvetésből a hídfelújításra.

Fotó: Keller Mátyás

A Fidesz a sajtótájékoztatón elhangzottakra úgy reagált, hogy szó szerint életveszélyes Karácsony Gergely és a baloldali városvezetés szerencsétlenkedése. A Lánchíd nagyon rossz állapotban van, a felújításhoz szükséges pénz teljes mértékben rendelkezésre áll, csak hozzá kellene látni a munkához.

Karácsony Gergely a budapesti kasszát pénzzel tele – több mint 200 milliárdos tartalékkal – vette át Tarlós Istvántól, a kormány ezen felül további 6 milliárdot biztosít a híd felújításához. A baloldali városvezetés mégsem tett semmit az ügyben megválasztása óta. Most nem a politikai nyilatkozatoknak van itt az ideje, hanem a cselekvésnek. A fővárosnak be kell fejeznie ezt a szerencsétlenkedést, és mielőbb hozzá kell látni a Lánchíd felújításához – áll a Fidesz közleményében.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?