INSIDER

Szatírt vett fel a térfigyelő kamera Óbudán

Riogatja a helyieket, és rendszeresen kijár az óbudai parkokba maszturbálni az a férfi, aki több térfigyelő kamera felvételein is feltűnik. Bús Balázs polgármester azonnal feljelentést tett.
címkék:
  • Szerző: Ripost

- Reggel 6 és 7 óra között a Flórián tér melletti Boldog Sándor István parkban sétáltattam a kutyámat, amikor a kutya visszafordult és furán elkezdett morogni meg feszülni a domb irányába – írja Emese.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A dombtetőn maszturbált

– Visszanéztem, és láttam egy fiatal, 30 év körüli férfit felsétálni a dombra. Nem volt rajta semmi extra, farmer-dzseki-rövidhaj, nem volt ápolatlan, teljesen átlagos fiatal férfi. Felment, leült sarokülésbe a domb tetején (!!), és elkezdett matatni. Konkrétan elővette a péniszét és nekiállt maszturbálni – írja a döbbent óbudai nő.

 

Letolt nadrággal elsétált

- Utána a domb mögött egy másik hölgy is sétáltatott, és amikor lefelé jött a férfi, az ő kutyája is riasztott rá, morgott, feszült. A pasas úgy, ahogy volt, elöl félig letolt nadrággal, kilógó pénisszel elsétált hátrafele a Szentendrei út irányába – írja a szemtanú.

 

A környékbeliek komolyan megrettentek.

- Pont ma gondoltam arra, hogy reggel kimegyünk az egyik lányommal kosarazni. Ma délelőtt is sétáltunk arra. Ezek után meggondolom

– írja Zsófia.

A közterület-felügyelők észrevették a kamerafelvételeken

Bús Balázs polgármester feljelentést tett, és a rendőrségtől fokozott köztéri jelenlétet kért, miután az óbudai közterület-felügyelők a köztéri kamerák felvételein is kiszúrták a szatírt. Mint a polgármesteri hivatal közölte, „a kerületben többen láttak egy férfit az elmúlt napokban, aki általában parkokban, magát egyáltalán nem elrejtve végezte szeméremsértő tevékenységét.”

A polgármester továbbá arra kéri a lakosságot, hogy ha látják a férfit, biztonságuk érdekében azonnal hívják a rendőrséget, vagy az óbudai közterület-felügyeletet, a 06 1 453-2618-as bejelentőszámon.

címkék:
És ezeket olvastad már?