INSIDER

Sorsdöntő fordulat VV Fanni ügyében, hivatalos közleményt adtak ki

A valóságshow szereplőt két évvel ezelőtt gyilkolták meg, most a feltételezett elkövető ellen vádat emeltek.
  • Szerző: Ripost

VV Fannit értékei miatt ölte meg egy férfi még 2017-ben. A Fővárosi Főügyészség minősített emberölés miatt emelt most vádat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A vádlott, egy 35 éves férfi – miután a bűncselekményt megelőző időben sem állandó munkahellyel, sem rendszeres jövedelemmel nem rendelkezett, viszont költekező életmódja fenntartásához pénzre volt szüksége – elhatározta, hogy megkísérel rövid úton pénzt szerezni VV Fannitól. A vádlott hosszas próbálkozást követően, 2017. november 20-ára beszélt meg találkozót a sértettel annak lakására.

Amikor a sértett este beengedte a férfit budapesti otthonába, a vádlott a lakásban lévő értékek megszerzése érdekében – a sértett halálába is belenyugodva – bántalmazta. A bántalmazás következtében a nő vérző sérülést szenvedett és magatehetetlen állapotba került. Ezt követően a vádlott a lakásban több értéktárgyat magához vett, eltette a nő okmányait, illetve olyan dolgokat, amelyekkel a sértett elutazásának látszatát keltette.

A férfi ezután a lakáshoz tartozó mélygarázsba parkolt, majd a még mindig magatehetetlen állapotban lévő nőt kézben levitte az autóhoz, annak hátsó ülésére tette, és elhajtott a Budapest XIII. kerület, Cserhalom utcáról nyíló, a Rákos patak mellett húzódó elhagyatott szervizúthoz. Itt a férfi a korábbi bántalmazás következtében addigra már életét vesztett sértett holttestét összekötözte és a kocsi csomagtartójába tette. A vádlott a járművel Siófokra utazott, ezt követően a holttesttel másnap a szalkszentmártoni bányatavakon keresztül a Duna bal partján lévő elhagyatott, használaton kívüli régi kompátkelőhöz hajtott, ahol a testet a Dunába dobta. A vádlott 2017. november 22-én további értékeket hozott el a sértett lakásából.

A Fővárosi Főügyészség a férfi ellen nyereségvágyból elkövetett emberölés miatt nyújtott be pénteken vádiratot a Fővárosi Törvényszékre. A minősített emberölést a törvény tíztől húsz évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztéssel fenyegeti.

A vádlott jelenleg bűnügyi felügyelet alatt áll – tájékoztatott az ügyészség.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Készülj velünk az ünnepekre! Készítsd el a legjobb recepteket!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?