POLITIK

Sorosék rezsiügyekben is döntenének

Ha Soros György emberei alakítanának kormányt, mint ahogy az egyes környező országokban megtörtént, akkor nekik lenne döntő szavuk a pénzügyekben, a rezsiügyekben, és ami a legfontosabb, a bevándorlás-politikában is - jelentette ki Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára.
  • Szerző: Ripost

Most vasárnap arról is döntünk, hogy Magyarország megmarad-e független országnak - mondta újságíróknak nyilatkozva a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára.

Dömötör Csaba szerdán azt közölte: sok év munkája és sokak munkája van abban, hogy Magyarország már a saját lábán áll, nem kiszolgáltatott, ezért nem is zsarolható.

Ha nem nemzeti kormánya lenne az országnak, akkor ez megváltozna

- fűzte hozzá.  
 

"Velünk szemben egy gazdasági spekuláns és kiterjedt hálózata áll" - mutatott rá -, ez a hálózat kiterjed az ellenzéki pártokra is. Ha Soros György emberei alakítanának kormányt, mint ahogy az egyes környező országokban megtörtént, akkor nekik lenne döntő szavuk a pénzügyekben, a rezsiügyekben, és ami a legfontosabb, a bevándorlás-politikában is" - mondta.

Nekik nem Magyarország az első, hanem a nyílt társadalom, és az abban rejlő biznisz

- jelentette ki.  
 

Ilyen körülmények között, akinek számít az ország függetlensége és biztonsága, csak a kormányra és a kormánypártokra számíthat - hangsúlyozva, hozzátéve: a választás tétje messze túlmutat a szokásos belpolitikai vitákon, ezért minden ember támogatását kérte.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?