POLITIK

Soros az anyák méheibe hatoló mozgalmat akar

Nem kevesebbet állít Allen West, korábbi amerikai kongresszusi képviselő, mint, hogy Soros György az USA legveszélyesebb és leggonoszabb embere. Ártatlan gyermekek életére tör.
  • Szerző: Ripost

A republikánus politikus azért állítja ezt, mert mint kiderült, a spekuláns az írországi Amnesty International emberjogvédő szervezeten keresztül több mint 40 millió forintnyi összeggel szól bele az írek életébe, és beavatkozik más országok belügyeibe is.

Ezzel kapcsolatban West felemeli a hangját az amerikai baloldali média által alkalmazott kettős mércével szemben is, mert egyáltalán nem beszélnek az Obama-kormányzat, illetve Soros más, szuverén országok szavazásaiba történő, bizonyított beavatkozásairól.

West kiindulópontként kritizálja, hogy az amerikai baloldal milyen hosszasan aggódott a 2016-os választásokba és az USA belügyeibe való – vélt  – külső beavatkozás miatt. Ezzel szembeállítva megjegyzi, hogy az Obama-kormány számos alkalommal avatkozott be más országok kampányába, amelyre példaként hozza fel, hogy megpróbálták megakadályozni Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök újraválasztását.

De ennek a kettősségnek emblematikus példájaként említi meg West Sorost – mint a baloldal legnagyobb támogatóját –, mivel, mint kiderült, Írországban is lebukott a bevándorláspárti spekuláns a jótékonynak nem igazán mondható tevékenységével, amellyel sikerült a hatóságokat is magára haragítania.

West itt megemlíti, hogy a baloldali milliárdos filantróp, Soros György illegálisan finanszírozza az abortuszt pártolókat. Kiderült, hogy Soros a célkitűzését a helyi Amnesty International szervezetén keresztül támogatja, amely hazánkban is hasonló ügyekért harcol és védi a jogot, akkor is, amikor épp nincs semmilyen jogsérelem. (Az írást szemléző Origo.hu itt megemlíti, hogy viszont a határon túli magyarok vegzálása, érdek- és jogsérelmei miatt még sosem sikerült a vajszívű jogvédőknek megszólalnia, vagy egy-két sort írnia.)

Soros György tehát, ahogy a magyart, úgy az ír Amnestyt is ellátta egy kis spekuláns tőkével, ugyanis 162 ezer dollár – tehát középárfolyamon számolva közel 42 millió forint – adományt kapott a szervezet az alapítványától. Az ír hatóságok azonban ezt nem hagyták annyiban, és vissza akarták fizettetni a pénzt, mivel a tranzakció sértette az ír választási törvényt, amely megtiltja a külföldi szervezeteknek, hogy 100 dollárnál több adományt adjanak „politikai célokra”.

West itt felháborodásának hangot adva kijelenti, hogy

Soros György a legveszélyesebb és leggonoszabb ember Amerikában.

Majd így folytatja: „Lehetséges, hogy Soros világméretű – az anyák méheibe hatoló és csecsemő-szétroncsoló – mozgalmat akar, végtagról végtagra haladva, hogy sötét, démoni ideológiai céljait kielégítse? Ki tud Önök közül egyetérteni ezzel az állásponttal?" – kérdezi West, aki párhuzamot is vont a karácsonyra tekintettel: 

„Miként különbözik Soros György attól a Heródes királytól, aki elrendelte, hogy a gyermekeket meg kell ölni, le kell mészárolni, az ő személyes céljai érdekében?".

Ki fog vizsgálatot indítani Soros György ellen, és véget vetni az Amerikára és a világra vonatkozó zsarnoki elképzelései finanszírozásának? Ki fog véget vetni a függetlenség és a szabadság elleni rosszindulatú keresztes hadjáratának?"

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?