Létrehozva: 2018.01.11.

Soros az anyák méheibe hatoló mozgalmat akar

Nem kevesebbet állít Allen West, korábbi amerikai kongresszusi képviselõ, mint, hogy Soros György az USA legveszélyesebb és leggonoszabb embere. Ártatlan gyermekek életére tör.

A republikánus politikus azért állítja ezt, mert mint kiderült, a spekuláns az írországi Amnesty International emberjogvédő szervezeten keresztül több mint 40 millió forintnyi összeggel szól bele az írek életébe, és beavatkozik más országok belügyeibe is.

Ezzel kapcsolatban West felemeli a hangját az amerikai baloldali média által alkalmazott kettős mércével szemben is, mert egyáltalán nem beszélnek az Obama-kormányzat, illetve Soros más, szuverén országok szavazásaiba történő, bizonyított beavatkozásairól.

West kiindulópontként kritizálja, hogy az amerikai baloldal milyen hosszasan aggódott a 2016-os választásokba és az USA belügyeibe való – vélt  – külső beavatkozás miatt. Ezzel szembeállítva megjegyzi, hogy az Obama-kormány számos alkalommal avatkozott be más országok kampányába, amelyre példaként hozza fel, hogy megpróbálták megakadályozni Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök újraválasztását.

De ennek a kettősségnek emblematikus példájaként említi meg West Sorost – mint a baloldal legnagyobb támogatóját –, mivel, mint kiderült, Írországban is lebukott a bevándorláspárti spekuláns a jótékonynak nem igazán mondható tevékenységével, amellyel sikerült a hatóságokat is magára haragítania.

West itt megemlíti, hogy a baloldali milliárdos filantróp, Soros György illegálisan finanszírozza az abortuszt pártolókat. Kiderült, hogy Soros a célkitűzését a helyi Amnesty International szervezetén keresztül támogatja, amely hazánkban is hasonló ügyekért harcol és védi a jogot, akkor is, amikor épp nincs semmilyen jogsérelem. (Az írást szemléző Origo.hu itt megemlíti, hogy viszont a határon túli magyarok vegzálása, érdek- és jogsérelmei miatt még sosem sikerült a vajszívű jogvédőknek megszólalnia, vagy egy-két sort írnia.)

Soros György tehát, ahogy a magyart, úgy az ír Amnestyt is ellátta egy kis spekuláns tőkével, ugyanis 162 ezer dollár – tehát középárfolyamon számolva közel 42 millió forint – adományt kapott a szervezet az alapítványától. Az ír hatóságok azonban ezt nem hagyták annyiban, és vissza akarták fizettetni a pénzt, mivel a tranzakció sértette az ír választási törvényt, amely megtiltja a külföldi szervezeteknek, hogy 100 dollárnál több adományt adjanak „politikai célokra”.

West itt felháborodásának hangot adva kijelenti, hogy

Soros György a legveszélyesebb és leggonoszabb ember Amerikában.

Majd így folytatja: „Lehetséges, hogy Soros világméretű – az anyák méheibe hatoló és csecsemő-szétroncsoló – mozgalmat akar, végtagról végtagra haladva, hogy sötét, démoni ideológiai céljait kielégítse? Ki tud Önök közül egyetérteni ezzel az állásponttal?" – kérdezi West, aki párhuzamot is vont a karácsonyra tekintettel: 

„Miként különbözik Soros György attól a Heródes királytól, aki elrendelte, hogy a gyermekeket meg kell ölni, le kell mészárolni, az ő személyes céljai érdekében?".

Ki fog vizsgálatot indítani Soros György ellen, és véget vetni az Amerikára és a világra vonatkozó zsarnoki elképzelései finanszírozásának? Ki fog véget vetni a függetlenség és a szabadság elleni rosszindulatú keresztes hadjáratának?"

Ez is érdekelhet

origo.hu

Húsvéti kvíz: Ön tudja a választ az ünneppel kapcsolatos kérdéseikre?

origo.hu

Stana Alexandra elmondta, ki most az egyetlen férfi az életében

borsonline.hu

Közös fotóval jelentette be Krausz Gábor és Mikes Anna: vége

vg.hu

Reagált a Budapest Airport a 729 forintos bőrönd-kiárusításra

ripost.hu

4 csillagjegy, akiknek óriási fordulatot ígér a húsvéti hosszú hétvége

origo.hu

Zelenszkij őrült bejelentést tett, minden megváltozik

travelo.hu

Íme, a hazai 10 legolcsóbb termálfürdő, ahol elfogadható árakkal várnak

ripost.hu

Oroszlán Szonja lapos hasat villantott: „Legyen ennyi elég”

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

ripost.hu

Nem akárkivel fotózták le Szoboszlait a budapesti éjszakában

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

POLITIK

Varga Judit újabb posztja: Rettegtem, sírtam, féltem a férjem mellett

POLITIK

Gulyás Gergely reagált Magyar Péter manipulált hangfelvételére

POLITIK

Mikor tárgyalja a NATO csapatok küldését Ukrajnába?

POLITIK

Gyurcsányné és Donáth Anna el akarják venni a tanárok pénzét

POLITIK

Franciaországban rendőrök őrzik a templomokat

POLITIK

Összeáll a dollárbaloldal

POLITIK

Varga Judit részletesen beszélt a rendőri jelentés történetéről

POLITIK

Már több mint 380 ezren látták a Varga Judit-interjút