Létrehozva: 2022.01.19.

Sokkolta a bécsi szülőket az iskolai szexóra

Egy tanárnő hat-tíz éves kisdiákoknak magyarázta a nemi közösülést és szemléltetésként egy női babát használt.

A bécsi Kronen Zeitung korábbi cikkéből kiderült: botrányos gyakorlattal mutatták be a gyerekeknek a szexualitást egy helyi iskolában.

A tanárnő a hat-tíz éves kisdiákoknak magyarázta a nemi közösülést és szemléltetésként egy női babát használt. A „felvilágosítás” arra is kiterjedt, hogy a lányok használhatják az ujjaikat is szex közben. Néhány gyereket ez annyira felzaklatott, hogy tiltakozni próbált, az egyik fiú közölte a tanárnővel, hogy nem akarja ezt tovább hallgatni, de a pedagógus azt válaszolta, hogy muszáj.

Az érintett fiút az eset után ki is vették a szülei az iskolából, akik arról is beszámoltak a lapnak, hogy soha életében nem látták még ilyennek a gyereket, összeomlott.

Pár nap múlva az iskolai „szexóra” újabb megdöbbentő következményével szembesültek a szülők. Az egyik osztálytárs vendégeskedett náluk, és mint máskor is, játszott a tízéves lányukkal, majd hirtelen le akarta húzni a nadrágját.

Egy másik beszámoló szerint a tanárnő arról is beszélt a gyerekeknek, hogy aki nem akar kisbabát, az használhat óvszert. „Ezzel az információval nem tudnak mit kezdeni a gyerekek, hiszen még túl fiatalok hozzá” – mondta idegesen az egyik apa.

„Ez megijeszti a gyerekeket, hibás módon közelítik meg a témát, mert megsértik a szemérmesség természetes határát. A szexuális nevelésnek mindig korosztálynak és a fejlettségnek megfelelőnek kell lennie. A hat vagy tízéves gyerekeket nem érdekli még a nemi aktus” – fejtette ki az osztrák lapnak Peter Stippl, a Pszichoterápiás Szövetség elnöke, aki teljesen elhibázottnak ítélte ezt afajta felvilágosítást.

Az Origo közben arról ír, hogy a CitizenGo online petíciós oldalán bécsi civilek tavaly novemberben nyílt levelet írtak a bécsi alpolgármesternek Soha többé erőszakos szexuális oktatást címmel. Christoph Wiederkehr, Bécs zöldpárti polgármester-helyettese ugyanis még nyáron azt ígérte, hogy kivizsgálja a botrányos ügyet, de azóta sem történt semmi.

A petíció aláírói hangsúlyozzák, hogy szerintük nemcsak ezt az ügyet kell feldolgozni és tisztázni, hanem a szexuális nevelést is alapjaiban kell megreformálni, és ebbe a szülőket is jobban be kell vonni.

„A genderpropaganda azért célozza a gyerekeket, hogy az új nemzedékekbe beültessen egy olyan szemléletet, amely a normálistól teljesen eltér” – mondta az esettel kapcsolatban Fricz Tamás az M1-en. Az Alapjogokért Központ tanácsadója szerint

a magukat civilnek mondó szervezetek lopakodó üzemmódban igyekeznek megváltoztatni a gyerekek gondolkodását.

„Ezek a civil mozgalmak, NGO-k, egyesületek, amelyek beavatkoznak a normális intézmények működésébe, lopakodó módon egyébként, behatolnak ezekbe az intézményekbe, főleg óvodákba, iskolákba, akkor lényegében véve tényleg át lehet alakítani a fiatal generációk gondolkodásmódját” – hangsúlyozta Fricz Tamás.

Fricz Tamás szerint az állam fel tud lépni az ilyen módszerekkel szemben, ezért fontos a gyermekvédelmi törvény és a gyermekvédelmi népszavazás.

Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádióban a népszavazással kapcsolatban úgy fogalmazott: a gyerekek szexuális nevelésében a szülőnek kell eldönteni, hogy milyen ütemben, hogyan, milyen kifejezésekkel vezeti be a saját gyerekét az emberi életnek ebbe a bonyolult világába, és ne az iskola vagy általa meghívott civil szervezet érzékenyítse.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ilyen még nem volt: aranyat lövell ki egy vulkán

origo.hu

Felesége nélkül utazott el a Házasság első látásra sztárja

life.hu

75 éves lett a hollywoodi díva: övé a filmtörténet legforróbb erotikus jelenete

mandiner.hu

Kekeckedett Szijjártóval a külföldi műsorvezető, a miniszter frappáns mondattal tette helyre (Videó)

ripost.hu

Megkezdődött Tordy Géza temetése: itt lesz a színművész örök nyughelye

mandiner.hu

Nyugaton végre megfejtették, miért menekülnek a németek Magyarországra

origo.hu

Első gyerekét várja a Jóban Rosszban egykori színésznője

mindmegette.hu

Mit főzz hétvégén? Ötletek a vasárnapi családi ebédhez

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

3 csillagjegy kapcsolata el van átkozva, ők még idén szakíthatnak!

magyarnemzet.hu

Juszt alpári húzása, ezúttal Orbánnal piszkoskodott, de csúnya vége lett

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

POLITIK

Orbán Viktor: Amíg nemzeti kormány van, Magyarország nem lép háborúba!

POLITIK

Komoly az esélye a benzinárstop bevezetésének

POLITIK

Mexikói filmsztár a CPAC Hungary egyik vendége

POLITIK

Orbán Viktor kemény üzenetet küldött az uniós elitnek: menniük kell!

POLITIK

Másfélszeres emberelőnye lehet Oroszországnak

POLITIK

Szentkirályi Alexandra: Takarítsuk ki Gyurcsány embereit!

POLITIK

Menczer Tamás: A valaha volt legerőteljesebb EP-kampányt kezdtük el

POLITIK

Újabb fegyvergyárakat építenek az oroszok