POLITIK

Sok ezren tüntettek Niedermüller rasszista kijelentése ellen

Az erzsébetvárosi polgármesteri hivatal előtt az erzsébetvárosi Fidelitas és Fidesz felhívására jelent meg több ezer tiltakozó, hogy jelezzék, elutasítják Niedermüller Péter keresztényeket gyalázó kijelentését.
  • Szerző: ripost

A tüntetést azért szervezték, mert Niedermüller Péter a kerület DK-s polgármestere a múlt héten az ATV egyik műsorában arról beszélt, hogy szerinte a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiak „rémisztő képződmények”.

Természetesen nem maradtak veszteg az „ellentüntetők' sem, igaz, csak néhányan voltak. A gyűlölet-különítmény hangoskodással zavarta meg Radnóti Miklós egyik versének előadását. A verset Reviczky Gábor színművész szavalta el.

Fotó: Polyák Attila – Origo

Illés Boglárka, a Fidelitas elnöke arról beszélt, hogy a balliberálisok csak az elítélt bűnözők és a migránsok jogait védik. A politikus szerint felháborító, hogy a jogvédő szervezetek hallgatnak az ügyben. Karácsony ne mosdassa tovább Niedermüllert – szólította fel a főpolgármestert Illés Boglárka. Szerinte Niedermüllernek azonnal le kellene mondani.

Fotó: Polyák Attila – Origo

Azbej Tristan, az üldözött keresztények megsegítéséért felelős államtitkár arról beszélt, hogy Niedermüller nyilatkozata után egyértelműen ki kell állni a keresztényellenes izgatás ellen . Most is itt vannak azok, akik gúnyolódnak rajtunk, és azt állítják, hogy felfújjuk ezt az ügyet. Azbej Tristan azt üzente nekik, hogy a keresztényüldözés végül diktatúrába fordul. nem hagyjuk, hogy ilyen irányba forduljanak a dolgok.
Hol vannak a csillagszemű momentumosok, amikor megalázott embereket kellene védeni?

Fotó: Polyák Attila – Origo

Bayer Zsolt publicista arról beszélt, hogy a világ végképp kezd kifordulni magából. A publicista ezután Albert Camus-t idézte. Ezeket a napokat éljük most, amiről Camus írt, miszerint a bűn naponta szólítja fel az ártatlanságot és az erényt önigazolásra. Ebben a világban Európa-szerte naponta gyalázzák meg az erényt, és szólítja fel a bűn az ártatlanságot arra, hogy igazolja magát

Niedermüller ”rémisztő képződményei„ mi vagyunk. Nekünk pontosan az a dolgunk, hogy az ő legrettenetesebb képződményei legyünk, és soha ne érezzék győztesnek magukat – tette hozzá. Bayer szerint ellenállásra van szükség a deviáns világgal szemben.

A fehér, fekete, sárga, muszlim, zsidó, hindu felebarátainknak sincs hová hátrálnia, mára a törésvonal a normális és az abnormalitás között van
- tette hozzá. Itt az idő, hogy Niedermüller és társai elnyerjék a méltó büntetésüket – zárta szavait Bayer.

Hollik István, a KDNP országgyűlési képviselője köszönetet mondott az ellentüntetőknek, mert így legalább végighallgatják, mit mond. Niedermüller nemcsak, hogy nem kért bocsánatot, hanem meg is erősítette a korábbi kijelentést – tette hozzá. Mi a Jóisten egyik legnagyobb akaratának a szabad akaratot tartjuk, és ezért soha nem vetemednénk arra, hogy másra erőltessük a politikai és vallási nézeteinket – mondta. Egy keresztény ember csak demokrata lehet, de aki támadja a kereszténységet, az nem lehet demokrata. Mostmár pontosan tudjuk, mi forog kockán, Niedermüllerék Szent István ezeréves örökségét akarják eltörölni – zárta szavait Hollik.

”Mi vagyunk a hangos többség!„ – üzente Huth Gergely a mai Niedermüller-ellenes tüntetés résztvevőinek. A Pesti Srácok főszerkesztője az Origónak adott interjújában kiemelte, hogy a polgári tábornak még most kell hallatnia a hangját, mielőtt itthon is a napi politikai gyakorlat részévé válik a fehér, keresztény, heteroszexuális emberek elnyomása.

 

És ezeket olvastad már?