Létrehozva: 2021.09.06.

Rövidesen az iszlám lesz a többségi vallás Franciaországban?

Egy friss közvélemény-kutatás szerint a franciák majdnem negyven százaléka úgy gondolja, hogy rövidesen az iszlám lesz Franciaország legnagyobb vallása a jövőben.

A válaszadók háromnegyede attól tart, ha ez bekövetkezik, akkor az ország elveszíti történelmi identitását – írja a V4NA nemzetközi hírügynökség.

A Harris Interactive „A franciák szíve„ elnevezésű felméréséből többek között kiderül, hogy a franciák 39 százaléka úgy véli, hogy a jövőben az iszlám lesz a legnagyobb vallás Franciaországban, hívja fel rá a figyelmet a Breitbart, amelyet a V4NA szemlézett. A muszlimok körében ez az arány 55 százalék, míg a római katolikusok 44 százaléka gondolja ezt.
A kutatásból az is kiderül, hogy a franciák 72 százaléka aggódik amiatt, hogy ha az iszlám lesz a legnépesebb vallás az országban, akkor Franciaország elveszíti történelmi identitását. Mindennek az oka a migráció. Ez a katolikusok 83, a protestánsok és a nem vallásos franciák 67-67 százalékát aggasztja. A muszlimok körében azonban mindössze 17 százalék mondta azt, hogy Franciaország elveszítené identitását, ha az iszlám lenne a legelterjedtebb és leggyakoribb vallás. Franciaországban található Európa legnagyobb muszlim közössége. Bár Franciaország területén hivatalos adatok híján csak becsléseket lehet mondani, az ezzel foglalkozó egyetemek és kutatóközpontok álláspontja megegyezik abban, hogy az országban található a kontinens legnagyobb muszlim közössége. A Pew Research Center 2016-os évre utaló tanulmánya szerint 5 millió 720 ezer muszlim él Franciaországban, ami azt jelenti, hogy a teljes népesség 8,8 százaléka muzulmán. A tömeges bevándorlás mellett a migráns hátterű nők 3,4 és 4 gyermekes termékenységi rátája magasan megelőzi az őslakos populáció 1,4 gyermekes rátáját. Ennek köszönhetően Charles Gave közgazdász szerint a francia nemzetiségű állampolgárok kisebbségbe kerülnek majd a saját hazájukban 2060-ra.
Azok a népek, amelyek nem hajlandók felismerni az iszlám jelentette fenyegetést, tragikus jövőnek teszik ki magukat – állítja Jacques Guillemain, a francia légierő volt vadászpilótája, közíró, akinek új könyve Macron, Franciaország legrosszabb sírásója címmel jelent meg hazájában. Guillemain szerint a politikai korrektség nevében végrehajtott agymosás visszafordíthatatlan károkat okozott a francia elitben, és kevesen látják a tömeges bevándorlás veszélyét úgy, mint Magyarországon Orbán Viktor. A katonatiszt ebből az alkalomból nyilatkozott a Magyar Nemzetnek. ”Amikor az ember huszonöt éven át szolgálta a hazáját, majd szembesül a mostani leromlottsággal, akkor nem tehet mást, mint hogy fellázad azok ellen, akik elpusztítják ezeréves nemzetünket. Önök Magyarországon abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy van egy józan vezetőjük, aki tökéletesen tudja, hová vezethet a tömeges bevándorlás, amely teljességgel idegen a kultúránktól és zsidó–keresztény gyökereinktől. Mindezzel együtt a kérdése valós problémára tapint rá. Áprilisban írtam a könyvet, ami baljóslatúnak bizonyult, ugyanis pár nappal később tábornokok nyílt levélben figyelmeztették a kormányt a bevándorlási katasztrófára, amely szakadékba taszít bennünket, ha semmi sem változik. Ezt a fantasztikus véleménycikket hatvan tábornok, illetve több ezer katona, köztük nyugállományúak írták alá, és komoly visszhangot váltott ki, mélyen lehangolva a hatalom képviselőit. Valóban: a fegyveres erők nyugtalanok, és ezt hangosan ki is mondják, a nyugállományúak ugyanúgy, mint számos aktív tiszt, akik nevük elhallgatása mellett fejezték ki egyetértésüket.„

Franciaország túlélését fenyegeti az iszlám migráció

A fő gondot, ami Franciaország túlélését is fenyegeti, az Európán kívülről évtizedek óta szakadatlanul zajló bevándorlás jelenti, ami tátongó szakadékot eredményez az identitásunkban, illetve olyan iszlamizációt, ami lassan az ország felosztásához vezet. Egész lakónegyedek váltak minikalifátusokká, ahogy egyes rendőrök nevezik. Ez az őrületes bevándorlás elpusztít bennünket, és lefelé húzza az országot. Számos muszlim nem akar integrálódni, és ránk akarja erőltetni az életformáját. A fiatal muszlimjaink háromnegyede a köztársaság elé helyezi a vallást, vagyis a saríát (iszlám jogot) az alkotmány elé. Nem is fenyegethetné nagyobb veszély Franciaországot. A bűnözés fél évszázad alatt megötszöröződött, Európa egyik legveszélyesebb államává téve Franciaországot, amely 1960-ban még a béke szigete volt. Naponta ezer nem célzatos agressziónak és százhúsz késes támadásnak vagyunk kitéve, és állandó terrorfenyegetettségben élünk. Ezért a vezetőink és az elitek a felelősek, jobb- és baloldaliak egyaránt, akik annyira megnyitották a bevándorlás szelepét, hogy elveszítették az irányítást a helyzet felett. Minden, Charles de Gaulle tábornokot követő elnök bűnös az országunk elkótyavetyélésében. Mindegyikük Franciaország sírásója, de Macron nyitotta meg példátlan módon ezt a szelepet. Minden évben félmillió bevándorló érkezik, a törvényeseket és az illegálisakat is számolva. Nem toloncolják ki azokat sem, akiknek elutasítják a menedékkérelmét.

Mivel a születésszám évi 200 ezer újszülött alatt van, a nagy népességcsere nem szélsőjobboldali fantazmagória, hanem vitathatatlan valóság. Hogy mi a megoldás? Kiutasítani a törvénytelen bevándorlókat, lezárni a határokat, véget vetni a családegyesítéseknek, a franciaországi születéssel együtt járó állampolgárságnak, a kettős állampolgárságnak, továbbá kizárólag a franciáknak fenntartani a szociális juttatásokat. Fel kell számolni a külföldiek előtérbe helyezését. Az iszlámot a magánszférába kell visszautalni, és könyörtelennek kell lenni a köztársaság-ellenes iszlamista közbeszéddel szemben. Végül alapvető, hogy visszaadjuk a rendőreinknek a hatalmat, amit megvontak tőlük, és rendreutasítsuk a lázadókat, akik a saját törvényeik szerint élnek a városainkban. A rendőreink olyan parancsot kapnak, hogy a zavargásoktól való félelem miatt ne avatkozzanak be egyes negyedekben. Egy egyszerű igazoltatás nyomán lángba borulhatnak városrészek, autókat gyújthatnak fel, fosztogathatnak. A teljes interjút elolvashatják a Magyar Nemzet oldalán.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Újabb, borzasztó dolog derült ki a gyorsételekről

origo.hu

Elképesztő fotók kerültek elő Szandi múltjából

life.hu

Borzalmas jövőt vetít előre az épület, amiben 20 ezer ember él együtt

mandiner.hu

Schiffer András: „A jogállamiságot pontosan az Európai Unió rúgja fel azzal, hogy pörölykalapácsként használja a szerveit a Magyarország elleni geopolitikai küzdelemben” (VIDEÓ)

ripost.hu

Hoppá! Összejött a Kőgazdag Fiatalok két botrányhős sztárja? Dubajban romantikáznak

hirtv.hu

Kuleba bevitte a kegyelemdöfést az elmenekült hadköteles férfiaknak + videó

origo.hu

Az aljas zenediktátor évekig kínozta, az élete tönkrement, borzalmas kínok közt halt meg

travelo.hu

Ittas nő miatt hajtott végre kényszerleszállást egy Budapestről induló repülő

origo.hu

Elárasztanak minket a poloskák, ilyen veszélyesek még sosem voltak

ripost.hu

Mutatjuk, mit kell tenni most a málnával, hogy nyáron szuper termés legyen

ripost.hu

Kőkemény helyesírási teszt: ha ezt hibátlanul kitöltöd, az emberek 1 százalékához tartozol

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

POLITIK

Brüsszel velünk akarja megfizettetni a háború árát. Keresik, honnan lehet elvenni a pénzt

POLITIK

Újabb bizonyítékok Bajnaiék és Magyar Péter szövetségére

POLITIK

TikTok-iszlamisták radikalizálják a fiatalokat. Kalifátust akarnak létrehozni

POLITIK

Egymásra licitálnak Európában a háborúpárti politikusok, Brüsszel a tűzzel játszik

POLITIK

Macron is szeretne megszabadulni Ursula von der Leyentől?

POLITIK

A CPAC Hungary kiállás a hagyományos értékek mellett

POLITIK

A NATO döntő szerepre készül Ukrajnában

POLITIK

Ez a magyar CPAC igazi célja