NÍNÓ

Robbantással fenyegetőzött egy nő Budapesten

Egy fővárosi szórakozóhely felrobbantásával fenyegetőzött egy nő szombat éjjel, de szerencsére a rendőrök fél órán belül elfogták.
  • Szerző: Ripost

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. Kerületi Rendőrkapitánysága közveszéllyel fenyegetés bűntett gyanúja miatt indított eljárást egy budapesti nővel szemben, aki a gyanú szerint október 30-án 23 óra körül egy lipótvárosi klubba próbált bejutni, de a személyzet nem engedte be – írja a rendőrség.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A rendelkezésre álló adatok szerint a nő ezután a 112-es segélyhívón keresztül kért intézkedést a sérelme miatt, ám a bejelentésében azzal fenyegetőzött, hogy felrobbantja az épületet, ha továbbra sem engedik be.

Fotó: police.hu

A fővárosi rendőrök azonosították a telefonáló nőt, majd a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály nyomozói 2021. október 30-án 23 óra 35 perckor az V. kerületben elfogták.

A 19 éves K. Fannit a rendőrök az V. Kerületi Rendőrkapitányságra állították elő, ahol közveszéllyel fenyegetés bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki, az eljárás során szabadlábon védekezik. A gyanúsítottnál semmilyen fegyver vagy robbantásra alkalmas szerkezet nem volt.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?