INSIDER

Jobb, ha erre felkészülünk: a következő napokban kegyetlen időjárás érkezik

A követező pár reggelt a ködös, párás idő fogja jellemezni. Különösen az autózók dolga lesz nehezebb. A köd miatt alaposan lecsökkenhet a látótávolság.
címkék:
  • Szerző: Ripost

A következő napokban komoly kihívás elé állnak majd az autósok, mivel köd fogja megnehezíteni a közlekedést. Köd esetén a látótávolság akár 1 km-nél is kisebb lehet.

Szerdán délig északnyugat felől gyakran növekszik meg a felhőzet, foltokban pára- és ködfoltok is lesznek. Délután aztán csökken a felhőzet, a legtöbb helyen kisüt a nap. Az északias szél néha megélénkül. A csúcsérték 14 fok körül valószínű.

Számítsunk rá, hogy ködös időben csúszik az út

Számítsunk rá, hogy ködös időben csúszik az út
Fotó: Pixabay

Csütörtök reggelre több helyen – de főleg az Alföldön – köd képződik, mely a délelőtt folyamán feloszlik. Délután napos idő várható, de délen, délnyugaton lehetnek rétegfelhős tájak is. Eső nem alakul ki. 14-15 fok körüli értékeket mérhetünk.

Pénteken és szombaton a ködfoltok feloszlása után napos, gyengén felhős idő várható mindkét nap, de a nyugati tájakon beragadhat a rétegfelhőzet. A délkeleti szél gyakran megélénkül. Marad a 15 fok körüli maximum – írja a Köpönyeg.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Variációk karácsonyi zserbóra
címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?