NÍNÓ

Randevúztak a magyar nővel, mindannyian azonnal eszméletüket vesztették

A nő, aki álnéven és más fotójával regisztrált egy társkeresőre, megmérgezte, majd kifosztotta partnereit.
  • Szerző: Ripost

A Pest Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés miatt emelt vádat. A fiatal nő különböző internetes társkeresőkön regisztrált, egy nem őt ábrázoló fotóval, Krisztina álnéven.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Tavaly szeptemberben egy férfival a margitszigeti szökőkútnál találkozót beszélt meg. Egy műanyag flakonba oldatot kevert altatóból és nyugtatókból, és a férfit arra kérte, egyszerre hajtsa fel. A sértett kiitta az italt, majd elveszítette eszméletét. A nő ekkor átkutatta a ruháját, elvette a mobiltelefonját, a nyakláncát, majd a mintegy 150 ezer forintnyi értékkel eltűnt. A sértett csak másnap reggel tért magához a margitszigeti padon. Orvoshoz került.

A nő már másnap bejutott egy másik férfi lakásába is, ahol újra megitatta koktélját. Amikor ez a férfi is eszméletét vesztette, a lakásból több mint 500 ezer forint értékű ékszert elvitt. A sértettet kórházba kellett vinni.

A két férfi a toxikus mennyiségű nyugtató miatt életveszélyes állapotba került.

A harmadik áldozatát egy budapesti szórakozóhelyen ismerte meg. Felmentek a férfi lakására, vele is megitatta italát, majd elvette telefonját, készpénzét és bankkártyáját. A bankkártyával 4 millió forint értékben próbálkozott internetes vásárlásokkal, ebből 100 ezer forint összegű vásárlás volt sikeres.

A budaörsi nyomozók a nőt tavaly október 3-án ezen a budapesti szórakozóhelyen fogták el. A gyanúsított táskájában gyógyszereket és feloldott gyógyszerrel teli üveget találtak. A Pest Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértéssel vádolja a nőt, aki letartóztatásban várja a tárgyalást.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?