NÍNÓ

Ilyet még nem láttál, így akartak megszabadulni a bizonyítékoktól a rablók

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság munkatársai elfogtak egy mindszenti párt, akik kifosztották idős ismerősüket és úgy akartak megszabadulni a bizonyítékoktól, hogy azokat elégették.
  • Szerző: Buster

A rendőrségre 2021. július 19-én érkezett bejelentés, hogy egy mindszenti ingatlanba ismeretlenek az éjjeli órákban behatoltak, majd az alvó sértettől eltulajdonították kézitáskáját, amelyben, több mint egymillió forint készpénzt és karórát tartott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: police.hu

Az elvégzett adatgyűjtések és kihallgatások eredményeként látókörbe került a 61 éves férfi és annak 52 éves élettársa, akik a bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatók.

A nyomozók a feltételezett elkövetők lakóhelyén kutatást tartottak, amely során a ház kandallójában összeégve megtalálták a sértett eltulajdonított táskáját és a karóráját. A rendőrök az ingatlanban lefoglaltak, mintegy nyolcvanezer forint készpénzt is, írta meg a police.hu.

Fotó: police.hu

A párost az elfogás után a rendőrök előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták. Ellenük kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?