POLITIK

Pofátlan tolvajok a Palatinuson - őket keresik a zsaruk!

A kifosztott anyuka levele futótûzként terjed.
  • Szerző: KAM

A Facebook-lakók törekvéseit eredmény koronázza.

Szinte hihetetlen, pillanatok alatt harmincezren osztották meg annak az elkeseredett édesanyának a Facebook-bejegyzését, aki két gyermekével ment ki a Palatinusra, de meglopták őket. Mindezt úgy, hogy az értékmegőrzőjüket nyitották ki, majd csukták vissza anélkül, hogy kulcsuk lett volna hozzá.

Andi a történetét már másnap megosztotta, nem mindennapi levelet címzett a tolvajoknak.

Kedves Tolvaj! "Köszönöm", hogy két gyermekemet (akik közül az egyik fogyatékkal élő) és engem megloptál. 2017. 08. 01-én nagy örömmel látogattunk el idén először végre gyermekeimmel a Palatinus strandra

- kezdte történetét, amit itt olvashattok el végig.

Ma váratlanul jött a hír a rendőrségtől: nyomoznak az ügyben, sőt, már megvannak a feltételezett elkövetők is!

Andi, az édesanya így most arra kér mindenkit, az elkövetők képét is osszák meg, hátha rövidesen rendőrkézen lehetnek ők is, és talán előkerülnek az értékeik is.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható nőket felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 és a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

És ezeket olvastad már?