POLITIK

Összeomlott a börtönben, megtörhet VV Fanni feltételezett gyilkosa

A volt MSZP-s képviselő teljes letargiába esett.
  • Szerző: ripost

Teljesen összeomlott a rácsok mögött VV Fanni feltételezett gyilkosa! A Blikk információja szerint a volt MSZP-s képviselő nincs jó lelkiállapotban. A börtönben egyre jobban magába fordult, már szinte senkivel sem beszél, egész nap csak a falat bámulja.

Úgy tudni, akkor zuhant teljes letargiába, amikor barátnője levélben szakított vele. Addig kifejezetten erősnek és magabiztosnak tűnt. A napilapnak a férfi volt kedvesének egyik barátnője azt mondta, a gyanúsított teljesen összeomlott a börtönben.

Több évtizedes megfigyelés, hogy a gyilkosok, akik sokáig tagadásban vannak, a negyedik hónap környéken általában megtörnek, és vallani kezdenek. 

"Akkor már elegendően hosszú időt töltenek teljes elzártságban, egyre halványulnak a kinti emlékeik, és erre jön még az előzetes meghosszabbítása, vagyis az, hogy még kilencven napot biztosan bent kell tölteniük. Tettük súlya pedig ekkorra már annyira nyomja őket, hogy szinte megkönnyebbülést éreznek, amikor elmondhatják, mit és hogyan követtek el" – mondta a lapnak Bilkei Pál klinikai szakpszichológus.

Mint ismeretes, Novozánszki Fanni tavaly november 20-án tűnt el. Bár felkutatására csúcstechnikát is bevetettek a nyomozók, a fiatal lány holtteste azóta sem került elő. A gyilkossági ügyben egy volt MSZP-s képviselőjelöltet gyanúsítanak, akit három hónappal ezelőtt előzetes letartóztatásba helyeztek. A bíróság ma dönt arról, hogy továbbra is előzetes letartóztatásban marad-e a dunaújvárosi férfi, aki ugyan bűnrészességét korábban már elismerte a nyomozóknak, azt  tagadja, hogy ő ölte volna meg a fiatal lányt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?