NÍNÓ

Őrült féltékenységében irtotta ki családját a budai férfi

Négyéves kisfiát, élettársát, de még a család kutyáját is meggyilkolta, majd öngyilkos lett S. Levente, s mindezt azért, mert úgy gondolta, párja megcsalta – tudta meg a Ripost.
címkék:

Csend és lehajtott fejű emberek – a főváros elit környékén, a II. kerületi Zöldlomb utcában mindenki a meggyilkolt M. Anitára és kisfiára, Vincére emlékezik. Ahogyan azt a megírta, a fiatal anyukát és négyéves kisfiát párja, S. Levente több késszúrással megölte, majd végzett saját magával is. Sőt, a család kutyájával, a Killer nevű harci ebbel is végzett. Az egyik szomszédasszony megtörten nyilatkozott lapunknak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

- A ház összes lakója nevében mondhatom: képtelenek vagyunk elhinni, hogy ezt tették Anitáékkal

– kezdte a neve elhallgatását kérő nő.

– Mostanában egyre gyakrabban hallottunk kiabálást a lakásukból, de erre senki nem számított! Mielőtt megtalálta őket a főbérlő, már a közvetlen szomszédjuk is értesítette a rendőrséget, ugyanis – ahogy mondta – furcsa zajokat hallott, aztán meg nagy csend lett, emiatt aggódott.

Azt beszélik itt a házban, hogy féltékeny volt a férfi, meggyanúsította Anitát, hogy megcsalta őt, ezen kezdtek el veszekedni, és a férfi olyan indulatba jött, hogy kést ragadott.

Ha kíváncsi vagy a tragédia többi részletére, akkor keresd a hétfői napilapot az újságárusoknál!

címkék:
És ezeket olvastad már?