RIPOSTER

Orbán Viktor halálát kívánja Karácsony Gergely pécsi politikustársa

A miniszterelnököt egy sírgödörbe lökve ábrázoló posztot terjeszt Karácsony Gergely és Mellár Tamás, a Párbeszéd országgyűlési képviselőjének politikustársa. Az önkormányzati választásokon is induló Ágoston Andrea a gyereket vállaló kismamákat korábban „ellőrobotoknak” nevezte.
  • Szerző: RIPOST

Orbán Viktor egy sírgödörbe lökve. Ezzel a fotóval kampányol Pécsett Mellár Tamás és Karácsony Gergely politikustársa, az önkormányzati választásokon a Párbeszéd színeiben induló Ágoston Andrea.

A korábban liberális színekben futtatott politikusnő egy olyan fotóval kampányol amelyen a kormányfőt egy sírgödörből próbálják kihúzni. A már hosszabb ideje folyamatosan megosztott, most újból közzétett poszt alá ezt írták:„Meghal Orbán Viktor és már a mennyországba menne”. A képfelirat meg ennyi: Nix ugribugri Viktor!

Karácsony Gergely és Mellár Tamás párttársa most Gyurcsányék helyi politikusaival együtt indul a pécsi önkormányzati választásokon és ezzel a perverz módszerrel próbál támogatókat szerezni. Korábban „irigylésre méltóan szellemesnek” minősítette önmagát, amikor a több gyereket vállaló kismamákat „ellőrobotoknak” nevezte. Sőt még fokozta a kismamák alázását amikor egyet értett azzal, hogy a „kismamák gyermekeket állítanak elő és pulyákat potyogtatnak”. A családvédelmi akciótervet egyszerűen aljasnak nevezte.

Karácsony Gergely, Mellár Tamás, de a Párbeszéd egyetlen testülete vagy vezető politikusa sem határolódott el a hosszú ideje terjesztett, a napokban ismételten megosztott poszttól.

Az esetről elsőként a pecsma.hu számolt be.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?