POLITIK

Nyilvános plakáton kérte meg szerelmét

Zsófi először azon lepődött meg, hogy a barátjától helikopteres városnézést kap a 26. születésnapjára - másodszor pedig akkor, amikor a Gellérthegy fölé érve egy felirat fogadta: "Leszel a feleségem, Zsófi?"
  • Szerző: Ripost

A szülészként dolgozó Zsófi és a gépészmérnök végzettségű Gergő már hét éve ismerik egymást, mindketten Fonyódon nőttek fel. Ma azonban már mindketten Budapesten élnek. A fiatal lány egy ideje már várta és remélte, hogy párja egyszer megkéri a kezét, de a helikopteres akció teljes meglepetésként érte. Csak az tűnt fel neki, hogy Gergő egész nap nagyon izgatott.

A fiatalember vigyázott arra, hogy ne derüljön ki túl korán a titka: a testvérén kívül senkit nem avatott be a meglepetésbe, mégis minden tökéletesen sikerült. Amikor „közelebbről is megnézték a Gellérthegyet”, a földön előkerült egy látványos molinó a kérdéssel, amire csaknem minden lány vágyakozik – Zsófi pedig természetesen igent mondott

- Most sem értem, honnan tudta az ujjam méretét, hiszen sosem hordok gyűrűt. De a jegygyűrű pontosan illett az ujjamra – mesélte a -nak Zsófi. A látványos eljegyzésről készült videó bejárta az internetet.

Az esküvőt jövő nyárra tervezik, és Zsófi nagy álma, hogy a lánykéréshez hasonlóan az is életre szóló élmény legyen.

- Ilyen lánykérés után nem is lehet másmilyen! – vélekedik. Mivel mindketten a Balaton mellett születtek, naplementés Balaton-parti esküvőt szeretnének.

Gratulálunk a párnak, és kíváncsian várjuk a fejleményeket!

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Méteres, a karácsonyi asztal dísze
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?