Létrehozva: 2020.07.15.

Novák Katalin: A balliberálisok véleménydiktatúrát valósítanak meg

Novák Katalin a Kossuth rádióban a balliberális román frakcióvezetőnek üzent és beszélt a Nők Magyarországért díjról is.

A díjjal a koronavírus-járvány idején helytálló nők munkáját szeretnék elismerni – közölte Novák Katalin, a Nők Magyarországért Klub alapító elnöke.

A család- és ifjúságügyért felelős államtitkár, a Fidesz alelnöke azt mondta, hogy négy kategóriában – egészségügy, oktatás, szociális terület és egyéb – lehet jelölni azokat, akik a nehéz helyzetben saját teendőik mellett a környezetükben élőkre is odafigyeltek. Az 5-5 millió forintos fődíjjal járó elismerésre hétköznapi, a többségnek észrevétlen emberek jelölését várják – emelte ki.

Novák Katalin a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában ismertette, hogy a jelöléskor röviden le kell írni, miért méltó a jelölt az elismerésre, és a jelölőn kívül két ajánló is kell. A jelölés lezárása után egy szakértői bizottság előszűrést végez, és a klub tagjai is javaslatot tesznek, de a nyertest közönségszavazással döntik el – tette hozzá.

Forrás: Facebook

Az államtitkár beszélt arról is: szerdán megtartották az Európa cenzúrázatlanul című online konferenciát, amelyen Orbán Viktor miniszterelnök, Aleksandar Vucic szerb elnök és Janez Jansa szlovén miniszterelnök szólalt fel. Dacian Ciolos európai parlamenti (EP-) képviselő, az Újítsuk meg Európát (Renew Europe) nevű képviselőcsoportot vezető korábbi román miniszterelnök ezzel kapcsolatos írásában az előadókat egyebek mellett tudatlannak és arrogánsnak nevezte. Véleménye szerint a konferencia olyan politikusok „csapatépítő tréningje” volt, akik „az igazság időszakát követő populista korszakban ki akarják élni nacionalizmusukat”.

Novák Katalin aláhúzta: valójában a múlt heti konferencia a gondolat és a vélemény szabadságáról szólt. Úgy vélte, hogy a liberálisok ma már nem fogadnak el a sajátjaikon kívül más gondolatokat, nem tűrik el a nyílt vitát, és elutasítóan állnak hozzá a nemzetállamok törekvéseihez is. Véleménydiktatúrát valósítanak meg, ha valaki nem pont úgy gondolkozik és cselekszik, ahogy szerintük ideális lenne, ott diktatúrát kiáltanak. A vélemény és a szólás szabad, ha a képviselőnek „más mondanivalója van, szervezzen egy másik konferenciát, és hátha lesznek olyanok, akik kíváncsiak rá” – fogalmazott Novák Katalin.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Megdöbbentő, új képeken a Melrose Place sorozat egykor gyönyörű színésznői

borsonline.hu

Fényképes bizonyítékot hozott a jövőből egy időutazó

ripost.hu

Megható vallomást tett gyermeke édesanyjáról Curtis

hirtv.hu

Újabb feljelentés Magyar Péter ellen

origo.hu

Meglepő dolgot tett a súlyos beteg Károly király

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

jatek.hirfm.hu

Nyerő ajándékok. Vigye el őket a Hír FM játékában (hirdetés)

ripost.hu

Válassz egy holdat és kiderül, mi a legnagyobb titkod

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

POLITIK

Egymásra licitálnak Európában a háborúpárti politikusok, Brüsszel a tűzzel játszik

POLITIK

Brüsszelben úgy gondolják: a tömeges bevándorlás aranyat ér. Vajon kinek?

POLITIK

Terrorriadó a német strandokon: Felfegyverkeznek a fürdők az erőszak ellen

POLITIK

Orbán Viktor: Amíg nemzeti kormány van, Magyarország nem lép háborúba!

POLITIK

Magyar Péter titkolni próbálja Bajnaihoz fűződő kapcsolatát

POLITIK

Sulyok Tamás: Magyarország nem adja fel szuverenitását

POLITIK

Elfogadják-e végre a migránstörvényt a brit parlamentben?

POLITIK

Magyar Pétert már körbefonta a dollárbaloldal