NÍNÓ

Vérnyomot hagyott hátra a sorozatgyilkos Fehér Norbert, mégsem találják

Ezer rendőr indult a férfi nyomába, aki sebesülten menekül.
  • Szerző: Ripost

A szabadkai születésű, negyvenéves magyar gyilkos a kriminológus szerint minden ok nélkül öl. Olaszországban most ő az első számú közellenség.

Igazi könyörtelen, hidegvérű gyilkosként ír az olasz sajtó a 40 éves férfiról. Fehér Norbert nem messze a magyar határtól, Szabadkán született, de múltja miatt Igor Vaclavics néven Olaszországban kezdett új életet - írja a Bors. Ott mindig elegáns öltönyökben mutatkozott, miközben rablásokból tartotta el magát.

Fehér Norbert többször is ült börtönben, de 2007-ben jó magaviselete miatt csaknem két évvel korábban szabadult. Cellatársainak sem adta ki valódi személyazonosságát, mindenki csak  "Oroszként" ismerte, de az Interpol azonosította.

Fehér április 1-jén kezdett ámokfutásba. Az olasz Corriere beszámolója szerint egy budriói bár kocsmárosát mészárolta le a be­vételért. Nem sokkal ezután, menekülés közben Fehér egy önkéntes mezőőrre támadt. A 62 éves férfi a helyszínen életét vesztette.

A kocsmárossal történt dulakodás közben Fehér maga is megsérült, vérnyomait megtalálták a helyszínen. A sebesülten menekülő férfira ezután egy speciális, ezerfős alakulatot állítottak az olasz hatóságok. Már tizenhetedik napja folyik ellene a hajtóvadászat.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?