NÍNÓ

Vérlázító, mit tett a budapesti férfi a körúton, rettegő nők jelentették fel

A zavart férfiról hárman is hasonló bejelentést tettek a napokban, a rendőrök pedig gyorsan meg is találták a garázdát.
  • Szerző: Ripost

Egy fiatal nő tett bejelentést a Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitányságán, hogy csütörtök éjjel a Szent István körúton egy férfi odament hozzá, hasba rúgta, majd elszaladt. Aznap éjjel egy másik nő is jelentkezett, akit szintén a Szent István körúton támadott meg egy férfi, majd pénteken egy harmadik sértett Vácon tett feljelentést; őt is előző nap érte hasonló támadás a körúton. A tanúkihallgatások során a sértettek egyező személyleírást adtak a zavart férfiről, aki mindhárom áldozatát hasba rúgta, majd szó nélkül elfutott. A sértettek nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedtek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A nyomozók a személyleírások és adatgyűjtések alapján rövid idő alatt azonosították a bűncselekmények elkövetésével gyanúsítható 22 éves budapesti férfit, akit pénteken egy belvárosi lépcsőházban elfogtak.

A BRFK XIII. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a férfit háromrendbeli garázdaság miatt gyanúsítottként hallgattak ki, majd őrizetbe vétele mellett kényszergyógykezelését kérték – írja a police.hu.

És ezeket olvastad már?