NÍNÓ

Váratlan behatolás: szex helyett kést rántott az asszony

A 33 éves balatonkeresztúri nő nem feküdt le a férfival, inkább hasba szúrta egy hámozókéssel. Korábban már elítélték emberölés kísérlete miatt.
  • Szerző: Ripost

Hűség, ragaszkodás, féltékenység és nem kevés alkohol is közrejátszott abban, hogy az agresszív nő hasba szúrt egy férfit, aki le akart vele feküdni.

A Somogy Megyei Főügyészség tájékoztatásából kiderült: a nő korábban balatonkeresztúri lakásában élt együtt élettársával, de állandó italozása és féltékenysége miatt párja tavaly karácsonykor elhagyta, és a lakásból is elköltözött.

Nem jött össze a légyott

Az ominózus napon épp szerelmi csalódása miatt elkeseredett nőnél volt egyik barátja, aki partnernek bizonyult az italozásban -, ám ez odáig fajult, hogy nem tudtak úrrá lenni magukon.

Máig érthetetlen okból a nő először azt akarta, hogy a férfi vagdossa meg magát, de amikor ő erre nem volt hajlandó, egy műanyag nyelű,

8 centis hámozókéssel ivócimborája fedetlen mellkasán több karcolást ejtett.

A férfi ennek ellenére abban reménykedett, hogy ágyba viheti a nőt. Ám az ötlet nem igazán tetszett az addigra már erősen részeg, hadonászó asszonynak: fogta magát és a kezében lévő késsel hasba szúrta a szexre vágyó férfit. Ezután megpróbálta a sérülést kezdetleges módon ellátni, a kést és a véres papírtörlőket elrejtette, majd hívta a mentőket.

Nem ez volt az első eset

A szerencsétlenül járt férfin életmentő műtéttel tudtak csak segíteni az orvosok. Mint kiderült, a nőt korábban már emberölés kísérlete miatt elítélték, a legutóbbi eset miatt most előzetes letartóztatásba helyezték.
A Somogy Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés miatt emelt vádat ellene.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?