NÍNÓ

Vallomást tett a gyilkos, ezért ölte meg a magyar prostituáltat!

A közkedvelt örömlánynál csak az aktus után kellett fizetni, ezért is választotta őt a férfi.
  • Szerző: Ripost

Kiderült, mi volt az indítéka annak a kecskeméti férfinek, aki 2016 júniusában meggyilkolt egy közkedvelt prostituáltat.

A férfi előre elhatározta, hogy meggyilkol egy prostituáltat azért, hogy kirabolja és így fedezze a tartozásait, mivel 2015 őszétől anyagi gondjai voltak, amiket kölcsönökkel sem tudott rendezni.

A munkáltatója felé 300 ezer forint tartozása volt, de a kollégáitól is kért kölcsön több százezer forintot. Ezen túlmenően a játékszenvedélyének is élt, szerencsejátékokra költött, illetve többször megfordult egy pókerklubban, ahol egyébként is törzsvendégnek számított - írja a Bors.

A férfi végül 2016 júniusában elhatározta, hogy az interneten kiválaszt egy olyan prostituáltat, aki nemcsak közkedvelt, de akinél az aktus után kell fizetni. 

A szexuális szolgáltatás után közölte a prostituálttal, hogy nincs pénze, ezután a táskájából elővette a kését és pénzt követelt a nőtől. Dulakodás után többször nyakon szúrta a nőt, majd amikor áldozata már a földön feküdt, akkor is folytatta a szurkálást a mellkasán és a kulcscsontján. Miután a nő meghalt, a pénztárcájában 40 ezer forintot talált, annyit sikerült zsákmányolnia a tettesnek.

A Kecskeméti Törvényszék kedden az orvos szakértők ismételt meghallgatásával és várhatóan a perbeszédekkel folytatja a tárgyalást a brutális gyilkosság ügyében.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?