NÍNÓ

Vádemelési javaslat a mentőt dobáló férfi ügyében

A Budapesti Rendőr-főkapitányságra 2020. március 18-án 19 órakor érkezett bejelentés az Országos Mentőszolgálat egyik munkatársától, hogy percekkel korábban egy ismeretlen férfi ordított az egyik fertőtlenítő állomás előtt, és szidta a mentősöket. Az állomáson az egyik koronavírus-gyanús emberek szállításárainduló mentőautót ugyanez a férfi egy üveggel megdobta, majd elmenekült a helyszínről.
címkék:
  • Szerző:

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztálya befejezte a nyomozást annak a 28 éves budapesti férfinak az ügyében, aki a gyanú szerint egy üveggel dobott meg egy mentőautót.

Fotó: koronavirus.gov.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányságra 2020. március 18-án 19 órakor érkezett bejelentés az Országos Mentőszolgálat egyik munkatársától, hogy percekkel korábban egy ismeretlen férfi ordított az egyik fertőtlenítő állomás előtt, és szidta a mentősöket. Az állomáson az egyik koronavírus-gyanús emberek szállítására induló mentőautót ugyanez a férfi egy üveggel megdobta, majd elmenekült a helyszínről.

A budapesti rendőrök a széleskörű adatgyűjtések és kamerafelvételek alapján azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, a 28 éves budapesti M. Miklóst, akit március 27-én a lakásán elfogtak. M. Miklóst garázdaság vétsége megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki; a férfi beismerte a bűncselekmény elkövetését.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztály munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratot átadták az illetékes ügyészség részére.

Forrás: police.hu

címkék:
És ezeket olvastad már?