NÍNÓ

Üzent a megkéselt tanárnő: jól vagyok!

Az órán megkéselt tanárnő állapota stabil, fizikailag teljesen rendbe fog jönni. Pár nap múlva már haza is engedik a kórházból.
címkék:
  • Szerző: Ripost

B.-né N. Mónika kórházban lábadozik, a hátát és a kezét érték a szúrások, az alkarját már meg is műtötték, nincs életveszélyben. Fizikálisan teljesen felépül majd, a napokban haza is engedhetik. A Bors telefonon érte utol a ta­nárnőt, aki hallhatóan még na­gyon gyenge.

„Köszönöm, jól vagyok, de még nem tudok nyilatkozni„

– mondta elcsukló hangon.

Fotó: MTI

A szombati lasp azt írja: pénteken több pszichológus is a szakgimnáziumba érkezett, hogy segítséget nyújtson a tanároknak és a diákoknak, akik a teremben voltak a késeléskor. H. Andrásról az iskolában azt beszélik, hogy bár eminens, de voltak furcsa pillanatai, enyhe dühkitörései. A fiú ellen emberölés kísérlete miatt indítottak nyomozást.

”Alapvetően ugyanazok a büntető-eljárási szabályok vonatkoznak egy 17 évesre, mint egy felnőttre. Jelenleg ember­ölési kísérletről van szó, ezért akár 15 év szabadságvesztésre is ítélhetik a tanulót, amennyiben nem változik az ügy minősítése például „csak” testi sértésre, amivel egyértelműen csökken a letöltendő évek száma is” – mondta a Borsnak Németh Zsolt kriminológus. A srác letartóztatásáról ma dönt a Győri Járásbíróság.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?