NÍNÓ

Üzent a házi őrizetből Tasnádi Péter!

A magyar Keresztapát a Liszt Ferenc repülőtéren fogták el, orgazdaság és közirat-hamisítás bûntette miatt.
  • Szerző: Ripost

Házi őrizetbe került, onnan üzent a barátainak és az embereknek az orgazdasággal vádolt Tasnádi Péter. A magyar Keresztapa a bejegyzésében leírta, hogy a telefonját elvették, ő pedig úgy érzi, igazságtalanul bántak el vele.

"Hallottam hogy milyen sokan aggódtatok és szurkoltatok nekem. Ez rendkívül jólesett. Aki tudja a telefonszámomat azokkal közlöm hogy pár napig nem tudtok felhívni, mert az ügyészség lefoglalta a készülékemet és csak a jövő héten adják vissza."

Természetesen köszönő viszonyban sincs az igazsággal az az állítás ami a sajtóban megjelent hogy én orgazda lennék...

De mégis elég volt arra hogy a szabadságomban korlátozzanak és házi őrizetbe helyezzenek. Úgy látom, hogy az üldöztetésem és a lejáratásom nem akar befejeződni. Mindig lesz olyan lelkes rendőr vagy ügyész aki az én bőrömön szeretne magasabb pozícióhoz jutni ezért úgy érzem hogy állandóan célkeresztben vagyok!" - írta a posztjában Tasnádi.

Az üzletembert a napokban, a Liszt Ferenc repülőtéren fogták el a rendőrök, amint épp hazafelé tartott Izraelből. A vád szerint Tasnádi egy luxusautóval üzletelt, amit egy ismeretlen tolvaj lopott el egy harmadik kerületi parkolóból. 

Tasnádi és társa állítólag tudomást szerzett arról, hogy a járművet keresi a tulajdonosa, ezért felajánlották neki, hogy három és félmillió forintért visszaszerzik neki az autót. Végül ötszázezer forintban állapodtak meg, ebből február 19-én, a helyszínen 250 ezer forintot adott át nekik a tulajdonos.

A bűnismétlés veszélyének fennállása miatt Tasnádi házi őrizetben, míg társa előzetes letartóztatásban várja meg, hogy harminc nap múlva kiderüljön, mi lesz a sorsuk.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?