NÍNÓ

Utcai banda támadta meg a szerelmével nyaraló magyar sportolót!

Egy siófoki szórakozóhelyen bulizott a testépítő bajnok.
  • Szerző: Ripost

Siófoki szórakozóhelyen keveredett önhibáján kívül balhéba Kathi Béla sok díjas magyar testépítő bajnok. A férfi egy ideig még a rendőrség körözési listáján is szerepelt, de éppen csak addig, amíg nem tisztázta magát.

A történetet végül saját Facebook-oldalán osztotta meg, tisztázva, hogy nem ő kezdett verekedni, hanem csak "kezelni akarta a helyzetet jelenlétével".

"Siófokon programoztunk gyerekkori barátaimmal... Mellettünk az egyik edzőtermem vendégét, akit látásból jól ismertem, szimpatikus, normális, sportoló srácot

egy nagyon sok fős enyingi banda megtámadta" 

 

- írja Kathi, aki verekedési szándék nélkül ment oda, mikor meglátta, hogy legjobb barátja is a megtámadott srác védelmére kelt.

"Két perccel később ütlegelni kezdték mindkettőjüket " - írja a férfi, akinek ekkor azt tanácsolták a rendészek, hagyják el inkább a helyszínt.

Kathit ekkor érte a meglepetés! "Szerelmemmel Győrbe érve szereztem tudomást arról, hogy köröznek! Azonnal hívtam a siófoki rendőrséget, és leutaztam a kapitányságra. Mindent tisztáztam, a körözést természetesen levették" - számolt be a bajnok, aki teljesen megdöbbent, hogy egyeseknek a balhé a program.

 

És ezeket olvastad már?